dava Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 γεια σας,λοιπον εχω ενα περιεργο προβλημα,σημερα πηγα να συνδεθω σε ενα ασυρματο δικτυο που χρησιμοποιω καθημερινα και μου εβγαλε οτι ειχα περιορισμενη προσβαση...δεν ειχα καθολου ιντερνετ ενω ειχε φουλ σημα,πατησα να γινει ελεγχος απο τα windows για προβληματα και βρηκε το προβλημα και διορθωθηκε και συνδεθηκε κανονικα...ελα ομως που απο τοτε που τα windows διορθωσαν το προβλημα η ταχυτητα παει απο το κακο στο χειροτερο(παροτι εχει full σημα...σημειωσεις:εχω εγκατεστημενο το cforssped(το βγαλα και το ξαναβαλα αλλα τπτ,το μτορρεντ εχει 300kbs σε ενα τορρεντ,χρησιμοποιω τη συνδεση εν γνωση του ιδιοκτητη γιατι εχω ενα θεμα με τη δικια μου προς το παρων)τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 μηπως κατεβάζει/ανεβάζει ο ιδιοκτήτης τίποτα? έχει σοβαρό κωδικό το router ή δίνει και σε άλλον σήμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 μηπως κατεβάζει/ανεβάζει ο ιδιοκτήτης τίποτα? έχει σοβαρό κωδικό το router ή δίνει και σε άλλον σήμα?κατεβαζει ο ιδιοκτητης...παιρνουμε 2 ατομα(εν γνωσει του φυσικα) χωρις να αντιμετωπισουμε κανενας απο τους 3 προβλημα..ο αλλος που παιρνει ειναι κομπλε και δεν αλλαξε κατι στη ταχυτητα του...ειμαι πεπεισμενος οτι κατι εκαναν τα windows με τη διορθωση που εκαναν...καμια ιδεα που να κοιταξω??αμα δε βρω κατι μαλλον θα κανω φορματ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Κάνε επαναφορά συστήματος, δοκίμασε και ένα Live cd να δεις αν είναι από θεμα software ή hardware.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 δες ρυθμίσεις για IP και DNS τι έχει πάρει η κάρτα ...ακόμη κάποιες κάρτες τρώνε φρίκες σε wpa2 mode και δουλέυουν χάλια, ειδικά κάποιες wifi n ... κάνε ping στο router να δεις τιμές ... αν είναι αυτό το θέμα θα δεις μεγάλες καθυστερήσεις ...αν είναι εκει το πρόβλημα ρυθμίζεις σε πρώτη φάση μόνος σου το wifi γιατί ο αυτόματος εντοπισμός τα έκανε σκ@τ@ (ρύθμιση σε TKIP ή AES) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 28, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 1.ειναι wep το δικτυο2.την επαναφορα την εχω απενεργοποιησει3.φιλε vagsk το 1/3 καταλαβα απο αυτα που αναφερεις...τι ακριβως να κανω?4.εχω usb wifiευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Aν έχει wep encryption το wifi που συνδέεσε μην ανησυχείς ... δεν ισχύει κάτι απο όσα έγραψα ...το usb wifi είναι περίπτωση όμως ... με διαχείριση windows γίνεται η σύνδεση στο ασύρματο ή κάποι επιπρόσθετο λογισμικό του usb wifi stick; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 2.την επαναφορα την εχω απενεργοποιησειαυτά είναι λάθη..μπορεί να τρώει χώρο στο σκληρό αλλά μπορείς με προγραμματα όπως στο tune up να σβήνεις παλια αρχεία επαναφοράς...ενα σημείο επαναφοράς δεν τρώει ούτε 1 gb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 28, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Aν έχει wep encryption το wifi που συνδέεσε μην ανησυχείς ... δεν ισχύει κάτι απο όσα έγραψα ...το usb wifi είναι περίπτωση όμως ... με διαχείριση windows γίνεται η σύνδεση στο ασύρματο ή κάποι επιπρόσθετο λογισμικό του usb wifi stick;νομιζω τπ λογισμικο usb,δε θυμαμαι,αν προσπαθησω να το εγκαταστησω ξανα μπορει να αλλαξει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 28, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 κάνε μια προσπάθεια και αφαίρεσε το usb wifi - απεγκατασταση drivers - restart pc - εγκατάσταση drivers - σύνδεση usb ασύρματης κάρτας και νέα δοκιμή με σύνδεση στο κοινόχρηστο ασύρματο ...πες μας αν φαίνεται και πάλι αργό ...Επίσης πριν ξεκινήσεις πές μας και την ταχύτητα με την οποία έχεις συνδεθεί ασύρματα ... είναι 54mbps ή λιγότερα .. θυμάμαι κάποια netgear με προβλήματα στο software που γύρναγαν σε b αντί g με χαμηλότερη σαφώς ταχύτητα μετάδοσης ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 28, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 κάνε μια προσπάθεια και αφαίρεσε το usb wifi - απεγκατασταση drivers - restart pc - εγκατάσταση drivers - σύνδεση usb ασύρματης κάρτας και νέα δοκιμή με σύνδεση στο κοινόχρηστο ασύρματο ...πες μας αν φαίνεται και πάλι αργό ...Επίσης πριν ξεκινήσεις πές μας και την ταχύτητα με την οποία έχεις συνδεθεί ασύρματα ... είναι 54mbps ή λιγότερα .. θυμάμαι κάποια netgear με προβλήματα στο software που γύρναγαν σε b αντί g με χαμηλότερη σαφώς ταχύτητα μετάδοσης ...54mbit και 1mbps στο speedtestτο ρουτερ ειναι thomsonτο στικακι ειναι αυτοTL-WN422G - Welcome to TP-LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 29, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 To stickακι το έχω και εγώ και δεν δημοιουργεί προβλήματα ΑΝ κάνεις την εγκατάσταση των drivers από windows update. Οι drivers της εταιρείας του μου είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στην σύνδεση αλλά όχι χαμηλότερη ταχύτητα. Ποιο thomson χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 29, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 To stickακι το έχω και εγώ και δεν δημοιουργεί προβλήματα ΑΝ κάνεις την εγκατάσταση των drivers από windows update. Οι drivers της εταιρείας του μου είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στην σύνδεση αλλά όχι χαμηλότερη ταχύτητα. Ποιο thomson χρησιμοποιείς;εκανα αυτα που μου ειπες αλλα τα ιδια..τι εννοεις ποιο thomson χρησιμοποιω?λεει thomson και εχει ενα πενταψηφιο κωδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 29, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 εκανα αυτα που μου ειπες αλλα τα ιδια..τι εννοεις ποιο thomson χρησιμοποιω?λεει thomson και εχει ενα πενταψηφιο κωδικοΠοιο thomson είναι το modem που χρησιμοποιείς; Ορισμένα απο αυτά εχουν ενεργοποιημένο το parental control μέσα στις ρυθμίσεις ... επίσης το upnp κάποιες φορές επίσης δημιουργεί προβλήματα με ταχύτητα και κολλήματα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Νοέμβριος 29, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 τελικα φορματ ηθελε,το κανα σημερα και παει σφαιρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.