Jump to content

χρηση cpu σε online παιχνιδια

ultraex2005

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια μια ερωτηση εγω multi παιχνιδια δεν πολυπαιζω

σημερα μια συζητηση που ειχα με ενα παιδι στο buttlefield 3 με i5 2500k στα 4.1 εχει 40% χρηση cpu στo single player και 80% σε multi δηλαδη 100% πανω η cpu για multi ειναι δυνατον η εχει καποιο προβλημα επισης εχει 5770 σε crossfire[920/1200] και 8 γιγα μνημη και ερωτω αν ενας εχει χρηση πχ 60% cpu πως θα παιξη multi? η cpu δεν θα παει τερμα δεν θα υπαρχει προβλημα ?

ε κοίτα όσο πιο καλα γραφικά θες ανεβάζεις το φόρτο και της κάρτας και της cpu..Αν η cpu ειναι παλιά και καλή κάρτα να έχεις δεν θα μπορείς να παίξεις φουλ γιατί θα πιάνει 100% η cpu και θα σε κόβει.. Ένας έχει core2 duo 2.4 με gigabyte 460 και το mw2 δεν μπορούσε να το παίξει φουλ σε τέρμα ανάλυση HD γιατί χτύπαγε 100 η cpu..

Τώρα αμα πάει 100% η cpu δεν τρέχει και τίποτα :magic: αρκεί να παίζει σε τέτοιες ρυθμίσεις που να μην λαγκάρει, που νομίζω έιναι το θέμα με το online gaming.. Τι να το κάνεις το γραφικό αμα κολλάει καθε δυο βήματα και σε σκοτώνουν κάθε τρίτο και σου σπάνε τα νεύρα? Κατεβάζεις τα γραφικά ωστε να πηγαίνει μπάλα τους σφάζεις και γουστάρεις..

Αλήθεια ποια ρύθμιση είναι υπέυθυνη ώστε να σε κάνει να ξεχωρίζεις καλύτερα εχθρούς από το περιβάλλον σε μεγάλες αποστάσεις στο παιχνίδι μέσα? Η ανάλυση της οθόνης το contrast της ή καμια ρύθμιση Ingame? Νομίζω αυτό αν έχεις καλό τα αλλά είναι περιττά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.