TZANNSPY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από την απώλεια του "καλλιτεχνικού" μου σάκου (πάει η κάμερα, πάει και η φωτογραφική) είμαι σε αναζήτηση τόσο βιντεοκάμερας όσο και φωτογραφικής μηχανής. Η προηγούμενη ήταν η SONY HANDYCAM DCR-PC109E, από την οποία ήμουν τόσο ευχαριστημένος -παρά την ηλικία της- που δεν θα την άλλαζα, ειδικά μέσα στην κρίση, αν δεν χαλούσε ή αν δεν "πέταγε"... Η επόμενη -μάλλον- θα είναι πάλι της SONY, χρηματικό όριο έχω τα ~550 ευρώ, αν αξίζει να τα δώσω σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις. Οι υποψήφιες νύφες είναι οι εξής: - Sony Digital Videocamera HDR-CX115E Black ~310 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-CX130 Black ~450 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-XR160E ~500 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-PJ10 ~540 ευρώ Κάθε πρόταση, ειδικά αν περιέχει λεπτομέριες, είναι καλοδεχούμενη αν όχι απαιτητέα!!! Επίσης για να μην ανοίγω και άλλο θέμα σχετικά με την φωτογραφική, η Nikon Digital Camera D3100 Kit (18-55mm VR) είναι καλή περίπτωση για κάποιον νέο στο χώρο των DSLR ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Δεν θα σου προτεινω κατι συγκεκριμενο αλλα αγορασε μια DSLR με video mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.