A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2004 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποιούς drivers να χρησιμοποιήσω για την κάρτα γραφικών της υπογραφής μου έτσι ώστε να έχω καλύτερα αποτελέσματα σε benchmarks (π.χ. aquamark3). Δεν λέω παίζει πολύ καλά σε 3d mark 2003 αλλά στο aquamark δεν λέει να πιάσει με τίποτα 7000 μονάδες gpu score... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για το ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuttah Ιούλιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 beta 4.7 vale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Πήρα πρόσφατα έναν υπολογιστή με την 9800 PRO και έβαλα τους beta 4.7 και μου παραουσιάζει προβλήματα. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris... και μου παραουσιάζει προβλήματα... όπως....; :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Και γιατι να βαλεις beta αφου υπαρχουν official????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.