Jump to content

Προβλημα σε Laptop με μνημες KINGSTON HYPERX

alfisti

Recommended Posts

παιδια αν ξερει κανεις ας μου πει,πηρα αυτες τις μνημες

KINGSTON KHX6400S2ULK2/4G SO-DIMM DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 HYPERX DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

τις βαζω στο λαπτοπ και τις δυο δεν μπουταρει μενει με μαυρη οθονη,βαζω μια παλι τα ιδια, βαζω μια KINGSTON HYPERX και μια απο τις παλιες μου και μπουταρει και μου βλεπει κανονικα 4γιγα...γιατι το κιτ δεν το βλεπει ουτε μαζι ουτε μια μονη της???? μηπως φταινε οι χαμηλοι χρονισμοι???

λύση όχι......

το να παίζουν μία γρήγορη με μια πιο αργή είναι θέμα συνεργασίας του λάπτοπ.βάζει την γρήγορη να δουλέψει πιο ''αργά'' με 5-5-5-15 όπως η αργή.

μην ανησυχείς πάντως τόσο......η διαφορά στις επιδόσεις από 4γίγα 800άρες με 5άρια σε 4γίγα 800άρες με 4άρια δεν είναι τόσο σημαντική.....

και με τις απλές 800άρες μια χαρά είσαι.....

6μήνες μετά όντως....βάλτες αγγελία στο thelab τότε :)

χαχα ναι τις εχω βαλει ηδη..ειπα μηπως υπαρχει καμμια λυση να δουλεψουν στο δικο μου ειναι πολυ καλες και τις θελω!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.