Jump to content

ζητείται driver για w7

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ψάχνω τον driver για Windows 7 για το USB to Ethernet adapter της ADMtek με χαρακτηριστικά

vid_07a6&pid_8515

Γιά να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για adapter της ADMTek. Απ' ό,τι έχω Google-άρει και έχω δει σε σελίδες, μάλλον της ADMTek είναι.

Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και σεις. Αν πρόκειται για την ADMTek, ψάχνουμε γι' αυτήν. Αλλιώς, για όποια άλλη πρόκειται.

Στις σελίδες που έχω βρει τον driver, όπου πάω να κάνω download, δεν κάνει download τον driver, αλλά όλο χαζοεφαρμογές που θέλουν να τις κατεβάσω, να τις κάνω setup, και (υποτίθεται) να με οδηγήσουν στον driver. Χάσιμο χρόνου είναι.

Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

καταρχην κατεβασε το everest η το το AIDA (ειναι διαγνωστικα προγραμματα)τρεξε το και πες πως ακριβως το αναγνωριζει τον συγκεκριμενο ανταπτορα με τι ονομα δηλαδη

Στο Everest αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ADMTek.

post-11744-1416075650,7753_thumb.jpg

Δοκίμασες να βάλεις τα windows 7 να ψάξουν τον driver αυτόματα από το Internet.

To έχω δοκιμάσει σε αρκετές συσκευές που δεν ήξερα καν τι περιέχουν από controllers και δούλεψε.

Το έκανα, αλλά δε δούλεψε.

Παιδιά, θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας. Τα' χω πάρει στο κρανίο...!!!

Όλα αναφέρονται στο laptop compaq nx9030. Εγκατέστησα εδώ και μία περίπου εβδομάδα W7. Έψαξα να βρω drivers για όλες τις συσκευές, και τα κατάφερα. Έβαλα επάνω και όσα προγράμματα ήθελα, και το laptop δούλευε ΡΟΛΟΪ.

Ενώ λοιπόν δούλευε ρολόι, όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι, όπου, για πρώτη φορά, εδώ και μία περίπου εβδομάδα όπως προανέφερα, χάθηκε η κάρτα δικτύου απ' το Device Manager. Κατάλαβα ότι η κάρτα δικτύου υπολειτουργεί ή είναι χαλασμένη (πείτε το όπως θέλετε). Πήρα το φίλο μου τηλέφωνο (του οποίου είναι το laptop, και τού το φτιάχνω), και μου είπε ότι όντως είναι έτσι, και ότι είχε ξεχάσει να μου το πει. Μου είπε ότι στη βαλίτσα του laptop, γι' αυτό το λόγο, είχε αγοράσει μία usb ethernet. Είναι η ethernet στην οποία αναφέρεται το παρόν topic.

Βρήκα την usb, τη συνέδεσα και μου την αναγνώρισαν τα windows σαν "Unknown device". Στη συνέχεια την αποσυνέδεσα.

Από τη σύνδεση της usb και μετά άρχισαν τα προβλήματα (και τα νεύρα μου !!! :wall::wall: ). Έχοντας τη usb αποσυνδεδεμένη, έχει κολλήσει από τότε το laptop δύο φορές, και άλλες δύο έχει χτυπήσει μπλε οθόνη. Όχι με ακαταλαβίστηκα. Με συμβουλές απεγκατάστασης πρόσφατου s/w & h/w, απεγκατάστασης πρόσφατου driver, κ.λπ, κ.λπ.

Τον driver, βέβαια, που συστήνετε δεν τον έχω εγκαταστήσει ακόμη. Όλα αυτά τα κάνουν τα windows μόνο με την σύνδεση και αποσύνδεση της usb που έχω κάνει.

Ερωτήματα που μπορεί να έχετε:

Ερώτημα1:μήπως η usb έχει πρόβλημα; Το ρώτησα αυτό τον φίλο μου, και μου είπε ότι, στα xp που είχε το laptop πριν βάλω τα 7, έπαιζε κανονικότατα. Άλλωστε, και πρόβλημα να είχε, με απλή σύνδεση/αποσύνδεση, αν δεν εγκαταστήσεις κάποιο driver και δεν την έχεις συνδεδεμένη για να τη χρησιμοποιείς, δε μπορεί να δημιουργεί προβλήματα.

Ερώτημα2:μήπως φταίει κάτι άλλο εκτός της usb; Πολύ σωστή η απορία σας. Είναι κάτι που σκέφτηκα και γω. Ναι αλλά, πώς γίνεται τα windows να παίζουν ΡΟΛΟΪ εδώ και μία εβδομάδα, και να γίνονται αυτά τα κολλήματα από τη στιγμή της usb (και μάλιστα χωρίς να έχω περασει τον driver που προτείνετε παραπάνω);

Το τελευταίο στοιχείο που θέλω να δώσω είναι ότι η μπλε οθόνη βγάζει κάτω κάτω error

0x0000007F(0x00000008,0x801C6000,0x00000000,0x00000000).

Είναι να τρελαίνεσαι μ' αυτό που έχει γίνει.

Η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ !!

Τελικά ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αποφάσισα να γυρίσω πίσω στα XP. Οπότε, θα ψάξω τον driver ADMTek του usb adapter για τα XP.

Θα ψάξω και γω για τον driver για XP, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή. Αν, βέβαια, βρω τον driver πριν τον δώσει κάποιος, θα ενημερώσω το topic. Αλλά θα ήθελα μόνο της ADMTek. Όχι άλλου κατασκευαστή. Σίγουρα της ADMTek για XP υπάρχουν.

Βρήκα τον driver για XP εδώ.

Στον αντίστοιχο φάκελο για XP που θα δημιουργηθεί όταν κάνετε το unzip, υπάρχει ο φάκελος "Driver v2.10.1219.2003", μέσω του οποίου ο adapter εγκαθίσταται στα Windows σαν ADM851X USB To Fast Ethernet Adapter.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το topic θα κλείσει εδώ.

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και τη βοήθεια !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.