Grim95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2011 Γεια σας, επειδή δεν έχω ασχολήθει καθόλου με water cooling , πόσο κοστίζει περίπου και αμα μπορεί κάποιος να μου δείξει ενα απλο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Νοέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 για cpu Μονο το θελεις η κ για καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Νοέμβριος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 για αρχή λεω για cpu , αλλα βάλε και τα δυο μπορείς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Νοέμβριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Αν πάρεις κομμάτι κομμάτι ξεχωριστά,δες το κάπως έτσι:cpu block :50€vga block: 100€pump:70€tank:35€rads:60€-120€racor&tubes&coolaid:20€Για έτοιμα υπολόγισε 100-150€ για κάθε κομμάτι που θα ψύξεις.Η παλιά μου υδρο μου κόστισε ενα 550€ για cpu&mobo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Γεια σας, επειδή δεν έχω ασχολήθει καθόλου με water cooling , πόσο κοστίζει περίπου και αμα μπορεί κάποιος να μου δείξει ενα απλο σύστημα.Πληροφοριες για το συστημα σου (επεξεργαστη και κουτι κυριως) αν σκεφτεσε για υδροψυξη και δεν εχεις κουτι σκεψου τι θα αγορασεις ωστε να μπαινει σχετικα ευκολα χωρις πολλες μοντες τουλαχιστον ενα 2πλο ψυγειο - αν οχι 3πλοΚαι σκεψου ποσα θες να δωσεις περιπουhttps://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/showkey/e546f1760bfb08cb9e1ed314ae5676d1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Το κόστος της υδρόψυξης είναι αντιστρόφως ανάλογο της έργασιας.Μπόρεις με μετατροπές και μεταχειρισμένα να ρίξεις πολύ το κόστος αρκεί να πιάνουν πάρα πολύ τα χέρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Δεκέμβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Το κόστος της υδρόψυξης είναι αντιστρόφως ανάλογο της έργασιας.Μπόρεις με μετατροπές και μεταχειρισμένα να ρίξεις πολύ το κόστος αρκεί να πιάνουν πάρα πολύ τα χέρια σου.ΣΕ αυτο συμφωνω και εγω...ετσι ακριβως εφτιαξα υδροψυξη με λιγα λεφτα αλλα με πολυ μερακι, διαβασμα , και ξενυχτι..συντομα θα ανεβασω και φωτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 εγώ ξεκίνησα με 230 με πολυ καλα παρτς με μόνο το cpu block ελαφρως μεταχειρισμένο. όταν όμως κόλλησα το μικρόβιο και ήθελα να την επεκτείνω έφτασα περίπου τα 400. οι τιμές που αναφέρει ο grathk είναι σίγουρα ενδεικτικές αλλά εγώ που δεν έχω τούμπανο vga (5770) καθάρισα με ένα μπλοκακι στον πυρηνα που κάνει 20 ευρώ και την κρατάει στους 25 βαθμους σε idle και το πολυ΄να φτάσει 31 σε 100% φορτίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Δεκέμβριος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Συμφωνώ και γω με τον MADKiller7 - προσωπικά έδωσα το πολύ €150 , αλλά τα ψυγεία τα πήρα δωρεάν από παλιατζή αυτοκινήτων μετά από αρκετό ψάξιμο για να ταιριάζουν και στο κουτί. Βέβαια αργότερα βοήθησε και φίλος από εδώ με την προσφορά του για το vga block , αλλά και πάλι δεν νομίζω να πας πολύ ψηλά σε κόστος αν το ψάξεις το πράγμα και δεν ψάχνεις το απόλυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.