Jump to content

PS3 & 3d?

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχει πεσει στα χερια μου ενα ps3 jailbroken 3.55. Ξερει κανεις πως γινεται να υποστηριξει 3d σε games να το δοκιμασω (το ξερω οτι γινεται με αναβαθμιση λογισμικου αλλα αν το κανω παει το jb...)?

Το βρηκα.Πρεπει να πας πρωτα στο display options και στο hdmi στο τελος το αναγνωριζει μονο του οτι εχει 3d η tv και σε ρωταει απλα ποσες ιντσες ειναι και μετα παιζει :)

Εβαλα το Mortal Kombat και επαιξα αλλα ειναι πολυ πιο κουραστικο σε 3d.Ωραιο ειναι για να χαζευεις αλλα αν παιζεις σου βγαινει λιγο το ματι :p

Το βρηκα.Πρεπει να πας πρωτα στο display options και στο hdmi στο τελος το αναγνωριζει μονο του οτι εχει 3d η tv και σε ρωταει απλα ποσες ιντσες ειναι και μετα παιζει :)

Εβαλα το Mortal Kombat και επαιξα αλλα ειναι πολυ πιο κουραστικο σε 3d.Ωραιο ειναι για να χαζευεις αλλα αν παιζεις σου βγαινει λιγο το ματι :p

Κουραστικό δεν λές τίποτα. Έπαιξα ένα μισάωρο GT5 και μου βγήκαν τα μάτια. Άλλοι πάλι δεν τους πειράζει το 3D ούτε σε games ούτε σε ταινίες.

Το 3D θέλει να δώσεις λίγη ώρα προσαρμογής στα μάτια σου. Σε μερικούς μπορεί να είναι και 10-15 λεπτά... Συνηθίζουν τα μάτια... Και το uncharted 3 είναι πολύ καλο σε 3D, όπως και το remake του ICO & Shadow of the Colossus. Πήρα και το remake του Splinter Cell (τα 3 πρώτα) που έχει και 3D μέσα αλλά δε τα έχω δει ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.