LazyGreek Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 Αγόρασα την ψύκτρα του τίτλου και έχω κάποιες απορίες. Τα heatsinks είναι αυτά που έβαλα αλλά τα 2 πάνω αριστερά μετά από 6 ώρες που τα άφησα.. το manual έλεγε 5 ξεκολίσανε αφου τα έβαλα πάνω στην ψύκτρα και γένικα το 1 πανω αριστερά έχει πολύ απο το μίγμα που σου λένε να κάνεις και έτσι τα έβγαλα και τα 2 γιατί πέσανε από μόνα τους και ήταν ήδη βυδομένη και δεν ήθελα να ξαναμπώ στον κόπο υπάρχει κανά πρόβλημα? Γιατι δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα επειδή δεν έχω τροφοδοτικό.. και τα γενικά όλα τα heatsinks δεν είναι "κολλημένα" ακόμα κουνιούνται.. αλλά είναι σωστά βαλμένα? υπάρχει κανά προβλημα που στο 1 έχει πέσει αρκετο μίγμα? και 1 τελευταίο όσοι έχουν πάρε δώσε με ocz από την στιγμή που έχει φτάσει στην εταιρία πόσο καιρό κάνουν να σου φέρουν άλλο, -πρόβλημα- coil whine όσο για την κάρτα 6970 είναι.. edit: και στον επεξεργαστή δεν έβαλα καθόλου πάστα απλώς τον κούμποσα πάνω στην πάστα που έχουν αυτοί στην accelero Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασεις και τα ψυκτράκια πέσανε;Λίγο περίεργο γιατί εγώ όταν τα κόλλησα μετά χρειάστηκα σεσουάρ και πενσάκι για να τα βγάλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 πέσανε μόνο τα 2 πάνω και έτσι τα έβγαλα μετά από 6 ώρες αλλά δεν την έχω δουλέψει καθόλου και απλώς ρωτάω για να είμαι σύγουρος, και τώρα που πήγα και ακούμπησα τα ψυκτράκια των ram με το δάκτυλο ακόμα κουνιούνται.. και έκανα την ψύξη που λέει το manual το λευκο/γκρίζο σωληνάριο μαζί.. και φοβάμαι μην υπάρχει κανα πρόβλημα..και περιμενω και μια δευτερη accelero για την δευτερη καρτα και θελω να την κανω χωρις προβληματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασεις και τα ψυκτράκια πέσανε;Λίγο περίεργο γιατί εγώ όταν τα κόλλησα μετά χρειάστηκα σεσουάρ και πενσάκι για να τα βγάλω...Και σε μενα το ιδιο, για να τα βγαλω επεσε μπολικο σεσουαρ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Βάλε θερμοαγώγιμη ταινία διπλής όψης εμπορίου.Αυτή εδώ είναι αρκετά καλή.Επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα παλαιότερα, έβαλα την 3Μ και ησύχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 το μείγμα της accelero είναι τύπου epoxy αλλά χειρίστου είδους...για να δουλέψει σχετικά καλά ,θέλει ατελείωτο ανακάτεμα και μπόλικη ποσότητα κατά τη τοποθέτηση των ψυκτρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Λοιπον σε εμενα μεσα δεν ειχε 2 σωληνάρια που εχω Accellero Plus, αλλα ενα πολυ μικρο. Το οποιο ειχε μια παστα ΑΣΠΡΗ μεσα και εβαζες πολυ λιγο ισα ισα στο κεντρο του καθε τι που ηθελες να ψύξει...και αυτο ηταν, περιμενες 30 λεπτα και τελος! Βεντουζα το ψυκτρακι!!!!Το αλλαξανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 26, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ναι το αλλάξανε πλέον βάζει αυτό Arctic Cooling G-1 9g Accesoriu cooler - PC Garage αλλά επειδή δεν κολλήσανε ειδή παράγγειλα 1 σετ από δαυτα για να το ξαναπερασω.. αλλά άμα το αφήσω έτσι υπάρχει κανα πρόβλημα?? η θα μου πάει η καρτα στους 150 βαθμούς.. μονο τα 2 ψυκτρακια απο αριστερα τις εικονας εχουν φύγει τα οποία ψυχοντε και απο την στοκ ετσι οπως φαινεται...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Και εγω με θερμοαγώγιμη ταινία διπλής όψης τα εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Νοέμβριος 27, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Εχω την ίδια ψύκτρα στη 480 μου και δεν ειχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. Σε 3ις ώρες είχαν κολήσει σα μπετόν. Σίγουρα ανακάτεψες καλά τις δυο πάστες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 27, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Σύγουτα τις ανακάτεψα καλά.. αλλά δεν κολήσανε τώρα τι να πω.. τες πα την άνοιξα πάλι την καθάρισα και στα σημεία που δεν κολήσανε τα ψυκτράκια έβαλα και εγω ταινία τώρα θα δούμε πώς θα πάει.. είναι ότι δεν έχω και τροφοδοτικό και δεν μπορουμε να κάνουμε δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 τελικά; όλα καλά [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 9, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 τελικά; όλα καλά [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]Ναι φίλος όλα μια χαρά πήρα και από τις 2 πάστες και την λευκή το σοληνάριο που δίνανε στην accelero την 1η και με αυτή έβαλα τα ψυκτράκια.. και έχει μείνει αρκέτο για άλλες 6-7 δόσεις και επείδη το μαγαζί είχε διαθέσημο και το άλλο το μίγμα πήρα και απο αυτό για να είμαστε συγουροι.. Όσο για τις θερμοκρασίες πολύ okey και απο ησύχια! και για αυτό την πήρα επίσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.