stavroslam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 γεια σας παιδια.χτες πηρα το iphone 4S εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 καλω με FACETIME παλι σε 4S 5.0.1 και το προβλημα ειναι οτι κολλαει και βγαζει πρασινη εικονα αμεσως και αμεσως μετα κανει επανεκινηση.του φιλου μου δεν εχει προβλημα.αλλαξα 3 συσκευες και σε ολες κανει το ιδιο.σβηνει αμεσως και επανεκινηση.μαυρη οθονη δηλαδη,μηλο και επανεκινηση.εχω CONX 24MB και ο φιλος μου FORTHNET.ειμαστε cosmote και οι δυο.τι μπορει να φταιει? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 4S ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑ8ΜΙΣΗ ΣΕ 5.0.1 ΚΑΛΩ ΜΕ FACETIME ΠΑΛΙ ΣΕ 4S 5.0.1 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑΞΑ 3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΕΧΩ CONX 24MB KAI O FILOS MOY FORTHNET.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? Το οτι γραφεις και κεφαλαία, αλλαξε αμεσα το μήνυμα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Νοέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Το οτι γραφεις και κεφαλαία, αλλαξε αμεσα το μήνυμα σου! εχεις δικιο σορρυ δεν το ηξερα για τα κεφαλαια.το αλαζω αμεσως. γεια σας παιδια.χτες πηρα το iphone 4S εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 καλω με FACETIME παλι σε 4S 5.0.1 και το προβλημα ειναι οτι κολλαει και βγαζει πρασινη εικονα αμεσως και αμεσως μετα κανει επανεκινηση.του φιλου μου δεν εχει προβλημα.αλλαξα 3 συσκευες και σε ολες κανει το ιδιο.σβηνει αμεσως και επανεκινηση.μαυρη οθονη δηλαδη,μηλο και επανεκινηση.εχω CONX 24MB και ο φιλος μου FORTHNET.ειμαστε cosmote και οι δυο.τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.