Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ IPHONE 4S ΚΑΙ FACETIME

stavroslam

Recommended Posts

γεια σας παιδια.χτες πηρα το iphone 4S εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 καλω με FACETIME παλι σε 4S 5.0.1 και το προβλημα ειναι οτι κολλαει και βγαζει πρασινη εικονα αμεσως και αμεσως μετα κανει επανεκινηση.του φιλου μου δεν εχει προβλημα.αλλαξα 3 συσκευες και σε ολες κανει το ιδιο.σβηνει αμεσως και επανεκινηση.μαυρη οθονη δηλαδη,μηλο και επανεκινηση.εχω CONX 24MB και ο φιλος μου FORTHNET.ειμαστε cosmote και οι δυο.τι μπορει να φταιει? :/

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 4S ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑ8ΜΙΣΗ ΣΕ 5.0.1 ΚΑΛΩ ΜΕ FACETIME ΠΑΛΙ ΣΕ 4S 5.0.1 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑΞΑ 3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΕΧΩ CONX 24MB KAI O FILOS MOY FORTHNET.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? :hmm:

Το οτι γραφεις και κεφαλαία, αλλαξε αμεσα το μήνυμα σου!

Το οτι γραφεις και κεφαλαία, αλλαξε αμεσα το μήνυμα σου!

εχεις δικιο σορρυ δεν το ηξερα για τα κεφαλαια.το αλαζω αμεσως.

γεια σας παιδια.χτες πηρα το iphone 4S εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 καλω με FACETIME παλι σε 4S 5.0.1 και το προβλημα ειναι οτι κολλαει και βγαζει πρασινη εικονα αμεσως και αμεσως μετα κανει επανεκινηση.του φιλου μου δεν εχει προβλημα.αλλαξα 3 συσκευες και σε ολες κανει το ιδιο.σβηνει αμεσως και επανεκινηση.μαυρη οθονη δηλαδη,μηλο και επανεκινηση.εχω CONX 24MB και ο φιλος μου FORTHNET.ειμαστε cosmote και οι δυο.τι μπορει να φταιει?:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.