vagsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2011 Από βιασύνη να συνδέσω την οπτική ίνα ξέκανα το πλαστικό που είχε η TOSLINK πάνω στην μητρική μου. Ξέρει κανεις αν υπάρχουν στο εμπόριο χύμα οι TOSLINK connectors και που μπορώ να βρώ Αθήνα; Λογικά αν καννιβαλίσω το πλαστικό καπάκι απο μια θα μπορώ να το περάσω στην δικιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Μηπως να εβγαζες 1 απο παλια χαλασμενη μητρικη και να το κολλουσες στη δικη σου [με κολλητηρι] ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Μηπως να εβγαζες 1 απο παλια χαλασμενη μητρικη και να το κολλουσες στη δικη σου [με κολλητηρι] ; Πιο δύσκολο το κόβω αυτό με το κολλητήρι και επέμβαση πάνω στην μητρική παρά την επεμβαση απευθείας σε TOSLINK Και δυστυχώς δεν υπάρχει παλιότερη μητρική με TOSLINK αλλίως κάτι θα είχα δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Εισαι και γειτονάκι... Στείλε μου ενα πμ να κανονισουμε να σου δωσω μια καμμενη μητρικη να παρεις το TOSLINK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.