Jump to content

Project "Reborn"

Grim95

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, μετά απο το πρωτο μου πειραματόζωο για να μάθω τον υπολογιστή αποφάσισα να κάνω ενα update, αλλάζοντας τα 3/4 απο τα κομμάτια του υπολογιστή. Δηλαδή Μητρική,Κεντρικό Επεξεργαστή,Ram και κουτί .

Q1 : Γιατι ονομάστηκε το project "reborn"

A1: Διότι με τα κομμάτια του παλιού H/Y θα δημιουργηθεί ενας 2ος Η/Υ

Tα κομμάτια που παρήγγειλα ειναι :

AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Asus Socket AM3+ Crosshair V Formula GLan Audio Raid

KINGSTON HYPERX 2GB x4

Akasa Venom Toxic Full Tower Gaming Case Black : AK-TOX-01BK |Specialtech UK Water Cooling Shop

THERMALTAKE W0105 TOUGHPOWER 700W - - E-SHOP.GR

ATI Radeon HD6950 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte)

Τα κομμάτια του παλιού Η/Υ θα τα προσθέσω σε λίγο καιρο διότι δεν εχω internet στο σπιτι .

Ανερχόμενω update μώλης παραλάβω τα κομματια.

PS: Ειμαι απλός ενας ερασιτεχνής , μην περιμένετε κατι super.

Γιατί επέλεξες να πάρεις 6GB RAM (3x2GB) τη στιγμή που δεν έχεις triple channel να εκμεταλλευτείς και δεν έβαλες 8GB? Ίσως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις κατι σε 2x4GB για να εχεις δυο ελευθερα slots και να μην επιβαρύνεις τον memory controller.

ρώτησα εναν φίλο, μου επείσης πρώτα δοκιμασα την 6αρα να δώ πως τρέχει πάνω σε αυτήν την μιτρική και άμα δω οτι δεν μου φτάνει θα πάρω αλλη μια.

Επίσης το κουτί είναι κρίμα τέτοια εποχή.Το έχω και εγώ. Καλό κουτάκι για όταν βγήκε αλλά σήμερα με τόση προσφορά απλά δεν το παίρνεις.Ούτε cable management,περίεργη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου,ούτε βαμμένο εσωτερικό ούτε USB3 front ports.

Αν μπορείς να πάρει κάτι άλλο θα ήταν ιδανικό.Αν θες πες μας budget για κουτί να σου προτείνουμε μερικά

Επίσης το κουτί είναι κρίμα τέτοια εποχή.Το έχω και εγώ. Καλό κουτάκι για όταν βγήκε αλλά σήμερα με τόση προσφορά απλά δεν το παίρνεις.Ούτε cable management,περίεργη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου,ούτε βαμμένο εσωτερικό ούτε USB3 front ports.

Αν μπορείς να πάρει κάτι άλλο θα ήταν ιδανικό.Αν θες πες μας budget για κουτί να σου προτείνουμε μερικά

Καποιό fulltower φτηνό και αρκετά μεγάλο υπάρχει , γιατι δεν εχω ακομα πολλα λευτά και αυτο το βρήκα σε ιδανική τιμη.

Περίπου πόσα εχει ενα full tower?

Μέχρι 100-120 μπορώ να διαθέσω . Ας ελπίσουμε οτι μπορώ να βρώ κάτι αρκετλα καλό

Aerocool XPredator | Skroutz.gr Αυτό πως σας φένεται?

Caseking.de » Gehδuse » Big-Tower Gehδuse » Akasa Venom Toxic Gaming Big-Tower - black Επίσης

CoolerMaster Haf 932 (RC-932) | Skroutz.gr

Δες σε κατι τετοιο μιας και σκεφτεσε και για υδροψυξη

Παρήγγειλα το Akasa Venom Toxic

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω για costum υδροψυκη θα εισαι αρκετα δυσκολα δεν βλέπω χωρο ουτε για διπλο ψυγειο - εκτος αν χωραει στην οροφη αλλα και παλι με το χωρο που εχει θα περνει λεπτο και δεν ξερω αν χωραει και λεπτο με ανεμηστηρες . . .

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω για costum υδροψυκη θα εισαι αρκετα δυσκολα δεν βλέπω χωρο ουτε για διπλο ψυγειο - εκτος αν χωραει στην οροφη αλλα και παλι με το χωρο που εχει θα περνει λεπτο και δεν ξερω αν χωραει και λεπτο με ανεμηστηρες . . .

Δεν το βλέπω για υδρόψηχη, μπορει στο επόμενο p/c που θα φτιάξω, δηλαδή σε λίγα χρονάκια :p

Κατα τα άλλα πώς σου φένεται?

Δεν το βλέπω για υδρόψηχη, μπορει στο επόμενο p/c που θα φτιάξω, δηλαδή σε λίγα χρονάκια :p

Κατα τα άλλα πώς σου φένεται?

Νομιζα οτι θα εβαζες λογο του αλλου τοπικ που ανοιξες :)

Το θεμα κουτι ειναι διαφορετικο για τον καθενα δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα

Νομιζα οτι θα εβαζες λογο του αλλου τοπικ που ανοιξες :)

Το θεμα κουτι ειναι διαφορετικο για τον καθενα δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα

Όχι απλός ήθελα να έχω μια εικόνα στο μυαλό μου για τις τιμές στο μελλον .

Update: Τελικά άλαξα mobo/cpu , Έχεται κάτι να προτείνεται για GPU , μπορώ να δώσω μεχρι 230-250 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.