vasi Νοέμβριος 28, 2011 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 κανε μια καθαρή εγκατάσταση !! και οχι image recovery διότι το πρόβλημα μεταφέρεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopis Νοέμβριος 28, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 ναι φιλε μου το εχω αναφερει στο προηγουμενο Post που εκανα...για την ωρα το Pc παει μια χαρα επειτα απο ενα καθαρο istall.μου βγαζει ομως 2 σφαλματα, dhcp-client event id:1001 και wlan-autoconfig event id:4001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopis Δεκέμβριος 22, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Επειτα απο πολλες μερες ψαξιματος ,λυσιματος του υπολογιστη μου συν μερικα φορματ (την ψυχικη οδυνη δεν την αναφερω καθoλου :mobile1:), το προβλημα λυθηκε.Ποσταρω αυτο το μηνυμα ,διοτι το θεωρω υποχρεωση μου, για να κατατοπιστουν ισως και αλλα ατομα με παρομοιο προβλημα και να θεωρηθει το εν λογω θεμα λειξαν.οσοι εχουν κανει αγορα του ssd cosair force gt 60 gb πρεπει οπωδηποτε να κανουν το τελευταιο firmware update που εχει κυκλοφορησει στο site της corsair.επειτα απο αυτο ,ολα παλι πειραν τον δρομο τους :jump1:.επισης να ευχαριστησω θερμα οσους βοηθησαν με την συμετοχη τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.