Jump to content

Daemon Tools:Το αρχείο mount χάνεται μετά από reboot

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Κάνω mount ένα αρχείο .mds σε ένα virtual drive που έχω φτιάξει με το daemon. Η εφαρμογή τρέχει κανονικά.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω επανεκκίνηση, το mount (αντιστοίχιση) στο .mds χάνεται και πρέπει να την ξανακάνω.

Το σύστημα έχει Windows 7. Το daemon tools δεν το έχω βάλει να τρέχει στην εκκίνηση των Windows. Άλλωστε, και σε άλλο pc με Windows XP έχω φτιάξει ακριβώς το ίδιο σενάριο:το ίδιο πρόγραμμα και ίδια αντιστοίχιση .mds αρχείου. Ούτε και στα XP έχω βάλει το daemon να τρέχει στην εκκίνηση, και εκεί η αντιστοίχιση δε χάνεται.

Αν πάλι το βάλω στα 7 να τρέχει στην εκκίνηση, κάθε φορά που φτάνουν τα Windows στο desktop μού εμφανίζει παράθυρο σχετικά με το εικονικό drive που έχει. Και στο παράθυρο βγάζει λίστα ενεργειών που θέλω να κάνω:open, explore, κλπ κλπ. Είναι όπως όταν συνδέουμε π.χ. ένα flash drive, και βγαίνει το παράθυρο των ενεργειών. Άλλο "σπαστικό" αυτό. Αν τρέχω στην εκκίνηση το daemon, να εμφανίζεται αυτό το παράθυρο.

Δεν καταλαβαινω γιατί γίνεται αυτό στα 7 και όχι στα XP. Κάποια ρύθμιση στα settings του daemon ίσως να είναι (όσο μπόρεσα να ψάξω προσωπικά δε βρήκα κάτι). Ή αν αλλάξω κάτι στο μητρώο των Windows (όσον αφορά στο daemon, πάντα), να το λύσουμε.

Αυτό που θέλω, απ' ό,τι καταλάβατε, είναι να μην τρέχει το daemon στην εκκίνηση, και να μη χάνεται το mount. Όπως ακριβώς γίνεται στα XP.

Daemon Tools Pro

ver. 4.41.0314.0232

Κάποια ιδέα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.