Jump to content

Η60 Η80 Η100

nikos16717

Recommended Posts

Εχε υποψη οτι δεν αξιζει να πας σε h100 αν δεν βαλεις 4 φουρφουρια push pull.

Αν την αφησεις με τα 2 που εχει μεσα η διαφορα με την h80 ειναι αμελητεα....

Απλα στο λεω γιατι ειναι και λιγο ογκωδεις η h100 ενω η h80 ειναι πιο compact το ψυγειακι.

Προσωπικα με h80 και Low στους ανεμιστηρες ειμαι στα 3.6 σε ι7 με 35οC idle και περιπου 22-23οC room temp....δεν τον εχω δει να πηγαινει πανω απο 55-56 οταν παιζω games.

Αν το παω medium υπαρχει αρκετη βελτιωση αλλα εχουν λιγο ενοχλητικο θορυβο τα ανεμιστηρια (για high δεν συζηταω)...το οποιο θα το εφαρμοσω καλοκαιρακι :)

Εχει κανενας προβλημα με περιεργους θορυβους απο την αντλία?

Θελω παρα πολυ να αγορασω ενα μοντελο απο τη σειρα αυτη της corsair, κυριως για να διωξω τον ογκο της ψυκτρας μου. Αλλα απο τα σχολια που ειδα σε youtube και αλλα ξενα φορουμ καταλαβα οτι ειναι πολυ πιθανο να σου κατσει προβληματικο...

Ειμαι περιεργος να δω τι εκανε μετα κυριως με το rma

εγω ειχα θορυβο,την πουλησα ομως..φημες λενε οτι ειναι φυσιολογικος,για μενα ενοχλητικος..

δεν μπηκα στην διαδικασια ρμα καθως θα ταν μπερδεμα η υποθεση.

ξαναγυρισα σε αεροψυξη και ηρεμησα απο περιττό θορυβο.

ολα αυτα σε H80

Εγώ τελικά πήγα σε μία custom υγρόψυξη , σχετικά φτηνή με κάποια μεταχειρησμένα κομμάτια (200 €) , και στα 3,9 Ghz είμαι στους 30-32 όταν δεν κάνω τίποτα και σε prime95 πάει μέχρι 50ή 55 ( δε θυμάμαι καλά ) με θερμοκρασία δωματίου στους 22-23

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.