Jump to content

Η60 Η80 Η100

nikos16717

Recommended Posts

Όταν λες να καλύπτει εννοείς χωρίς overclock; Νομίζω για τον 955 η H60 θα ήταν η πιο σοφή επιλογή μιας και δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα.

Θέλω να πάει άνετα ο 955 στα 3,6-3,7 , και να μπορεί να καλύψει και overclock ενδεχομένως ενός εξαπύρηνου.

Όλες αυτές έχουν εγγύηση 5 χρόνια , οπότε δεν έχω σκοπό να την αλλάξω για τα επόμενα 5 χρόνια

O 955 με την H60 θα πάει άνετα πιστεύω 3.6. Αλλά εφόσον θες να την κρατήσεις τόσο καιρό, πήγαινε σε H100. Απλά να σιγουρέψεις ότι είναι συμβατή με το κουτί σου.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Το CoolerMaster CM 690 II Advanced έχω , δε νομίζω να έχω πρόβλημα

Δεν σκοπεύω να σου προτείνω τι να πάρεις, εγώ θα σε παραπέμψω σε ένα review , μην νομίζεις ότι αν πάρεις υδρόψυξη (Η60 Η80 Η100) θα έχεις καμία τρομερή διαφορά σε θερμοκρασίες με μηδενικό θόρυβο, για μένα το μόνο πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι θα γλιτώσεις τον όγκο που πιάνει μια ψύχτρα στο κουτί αν και πάλι κάπου πρέπει να βάλεις το ψυγείο αλλά άλλο αυτό.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις τέτοιο στιλ υδροψυξης βάζεις άλλα τόσα και κάνεις δουλειά... Έχω τον 955 c2 στα 3.6 με την thor's Hummer οι θερμοκρασίες μου είναι 31 και σε stress μέχρι και 63 κάτι που δεν πρόκειται να πιάσεις ποτέ ότι και να κάνεις!!! Την οποία και πουλάω γιατί απλά μου καρφώθηκε να το κάνω υδρόψυκτο ..

Οι ανεμιστήρες της Η100 είναι απαράδεκτα θορυβώδεις. Σε εναν 2600κ με την Η100 και 4 αθόρυβους ανεμιστήρες coolermaster sickleflow είδα 14βαθμούς κάτω σε σχέση με την Η60 σε push-pull (2fans). Και μάλιστα μπορεί να κρατήσει τον επεξεργαστή lynx stable σε θερμοκρασίες <80 μέχρι 1.48v load (Εκει ο δικός μου 2600κ δουλεύει στα 5ghz).

Σημειώστε πως η διαφορά των 14βαθμών αφορούσε για μέχρι τάση 1.40v και συχνότητα 4.6ghz μιας και αδυνατούσε η Η60 να ψύξει τον επεργαστή με περισσότερο ρεύμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! Επειδή απ ότι ξέρω στις υγροψύξεις αλλάζουν κάθε τόσο υγρό , νομίζετε ότι μετά από 8-10 μήνες θα έχω μείωση απόδοσης λόγω του υγρού ?Ξέρετε άν αλλάζουν τα σωληνάκια και το υγρό??

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! Επειδή απ ότι ξέρω στις υγροψύξεις αλλάζουν κάθε τόσο υγρό , νομίζετε ότι μετά από 8-10 μήνες θα έχω μείωση απόδοσης λόγω του υγρού ?Ξέρετε άν αλλάζουν τα σωληνάκια και το υγρό??

H H100 κτλ ειναι κλειστη υδροψυξη, δεν εχει απωλειες>

Παίδες, όταν γράφετε κάτι να είστε λίγο ποιο συγκεκριμένοι όσο αναφορά τα νούμερα (θερμοκρασίες idle-load , ο/c κτλπ) για να καταλαβαίνουμε τι παίζει! Το ότι η Η100 ψύχει καλά έναν i7 πως το εννοείται; Δώστε νούμερα please!

Με θερμοκρασία δωματίου 20-21 βαθμούς με το σύστημα της υπογραφής o επεξεργαστής βρίσκεται στους 40-41 βαθμούς idle. Μετα απο 1+ ώρα Dirt 3 η θερμοκρασία ανεβαίνει μέχρι τους 60-63 βαθμούς. Ο επεξεργαστής μου είναι χρονισμένος στα 4Ghz me HT on.

• 4 weeks later...

Εχει κανενας προβλημα με περιεργους θορυβους απο την αντλία?

Θελω παρα πολυ να αγορασω ενα μοντελο απο τη σειρα αυτη της corsair, κυριως για να διωξω τον ογκο της ψυκτρας μου. Αλλα απο τα σχολια που ειδα σε youtube και αλλα ξενα φορουμ καταλαβα οτι ειναι πολυ πιθανο να σου κατσει προβληματικο...

Ειμαι περιεργος να δω τι εκανε μετα κυριως με το rma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.