Jump to content

Αγγελια για κλειδια windows 7...τι παιζει?

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και σκεφτομουν να αγορασω τα win7 64bit (εχω τα 32bit oem) ειδα σημερα αυτη την αγγελια στο γνωστο site και μου εκανε εντυπωση.

Windows 7 Ultimate 32/64bit Γνήσια κλειδιά ενεργοποίησης 100% save..100% θετικές αξιολογίσεις - Insomnia.gr

Το φανταζομαι οτι προκειται για καποια "ουστια" αλλα πως γινεται? Εχει oem keys και δινει?

Θα αγοραζετε εσεις? (6 ευρω ειναι αλλα λεμε τωρα...)

Thoughts?

αφου εχεις τα 32 bit κατεβασε ή παρε τηλ την MS να σου στείλει το cd των 64 bit και βαλε το κλειδί που εχεις.

Με 6 ευρω το μονο πράγμα που θα πουλάει ειναι το 7loader που ειναι freeware activator :fist::TD:

Τα περι χονδρικης ειναι ιστορίες για αγριους

Χμμ ειχα ξαναρωτησει παλαιοτερα αλλα μου ειχαν απαντησει οτι σε oem δεν παιζει το κλειδι των 32bit στα 64bit...και δεν μπηκα στην διαδικασια. Θα παρω ενα τηλ την microsoft hellas (αν το βρω).

μούφα είναι, με 8 ευρώ δεν πουλάει κανείς Windows ούτε καν ΟΕΜ.

Ακόμη κι αν πουλάει όντως ο τύπος ΚΛΕΙΔΙΑ, αυτό δε σε καθιστά νόμιμο κάτοχο άδειας χρήσης των Windows. Το αυτοκόλλητο (certificate of authenticity) που έχει εκτυπωμένο το κλειδί επάνω, είναι αυτό που το πιστοποιεί, κάτι το οποίο αμφιβάλλω 100% ότι μπορεί να στο παρέχει. ;)

Τα τηλ του κέντρου εξυπηρέτησης της Microsoft Ελλάς είναι 801 500 3000 ή +30 211 1206 500, το τηλ του gomar παρακάτω είναι γραμματεία Microsoft hellas που δεν έχει σχέση με υποστήριξη προϊόντων. :)

Μολις πηρα και μου ειπαν οτι δεν γινετε να αλλαξω σε 64bit επειδη εχω oem. (στο 2111206500) και οτι το κλειδι δεν παιζει σε 64bit.

Μολις πηρα και μου ειπαν οτι δεν γινετε να αλλαξω σε 64bit επειδη εχω oem. (στο 2111206500) και οτι το κλειδι δεν παιζει σε 64bit.

E αυτό το ξέρουμε, στο είχα απαντήσει κι εδώ παλιότερα. :)

εγω ειχα 3-4κλειδια μαζεμενα οταν τα πρωτοβγαλανε γιατι δεν τα θελανε οι συμφοιτητες μου.αυτα που μας δινανε απο την σχολη ειναι windows 7 64bit pro en.δεν ξερω αν δινανε αλλα windows σε αλλα παν/μια-τει.

Η microsoft δινει 1 κλειδι στο msdna

η μικροσοφτ δίνει 2 κλειδιά για win 7 για 32 και 64. Σε παλαιότερες εκδόσεις είναι παραπάνω στα xp έχει όλες τις εκδόσεις Με και χωρίς service pack σε 3-4 διαφορεςτικές γλώσσες. Στα vista έχει τα enterprise και τα buisness. Μάλιστα από πέρυσι άλλαξε η πλατφορμα του msdn και έγινε reset στα κλειδιά. Οπότε μπορούσες να κατεβάσεις ξανά άλλες δύο άδειες..

Τεσπα υπάρχουν διάφορα στο net που ξεκλειδώνουν τα windows και από ότι είδα και offline Update προγραμματα για να κατεβάζετε επιλεκτικά ότι ενημερώσεις θέλετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.