konstantinosmis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2011 Γειά σας. Έχω ένα pc με 2 κάρτες δικτύου. Έχω συνδεδεμένη την μία άμεσα με το router με καλώδιο ethernet και στην δέυτερη έχω συνδέσει ένα wifi repeater για να επεκτείνει το σημα του wifi στο δωμάτιο μου. Μεταξύ τους έχω δημιουργήσει μια γέφυρα δικτύου ώστε να παίρνει το internet από της 1η lan. Οταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός όλα δουλεύουν κανονικά, αλλά όταν είναι κλειστός οι lan απενεργοποιούνται και το wifi repeater δεν μπορεί να πάρει internet να το επεκτείνει. Η συσκευη μπορεί να συνδεθεί και ασύρματα κατευθείαν με το router αλλά τις περισσότερες φορές χάνει το σήμα επειδή είναι πολύ χαμηλό και συνέχεια κολάει το router έτσι. Τ μπορώ να κάνω ώστε οι lan να λειτουργούν κανονικά με κλειστό pc και να δουλευει και το wifi repeater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Με κλειστό pc δε γίνεται να κάνεις bridging. Πάρε ένα φτηνό 5πορτο switch και βάλε εκεί πάνω το pc σου και το repeater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Νοέμβριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Και γενικοτερα, με κλειστες ηλεκτρονικες συσκευες θα δυσκολευτεις να κανεις παπαδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.