Jump to content

Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

LeoNaXe

Recommended Posts

Aν διάβασες το thread του στο insomnia αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να γράφει εκεί. Σαφώς και δεν μας πέφτει λόγος, αλλα όταν ανοιγεις ενα νήμα και ζητάς απόψεις καλό θα ήταν να περιμένεις οτι θα ακουστούν όλες οι γνώμες. Και στην τελική το παληκάρι δεν το ξέρουμε, για να πεις οτι έχουμε κάποιο συμφέρον για το αν θα ανοιξει το μαγαζι του η όχι. Από την πλευρά μου όμως απο την στιγμή που είδα οτι καποιος τον έβαλε σε μια λούμπα να πετάξει λεφτά και ισως να του βγει σε κακό προσπαθησα να του δώσω να καταλάβει οτι υπάρχουν πτυχές που δεν τις είχε σκεφτεί καν. Και ο "συνεταιρος" του σκόπιμα, η μέσα στον ενθουσιασμο του του τις απέκρυψε. Και πραγματικά θλίβομαι να βλέπω παιδια 20-21-22 χρονών να παρασύρονται απο τον ενθουσιασμό τους και στα 23 τους να βρίσκονται χρεωμένα μέχρι τον λαιμο και να τους χτυπάνε την πόρτα οι κλητήρες. Αν διαβασες ολο το νήμα όταν του λέγανε όλοι πτυχές που δεν ήξερε για το στήσιμο μιας επιχειρησης, εκεινος επεμενε να του πούμε προμηθευτές και τιμές προμηθευτών. Κάτι που έπρεπε να ειχε ρίξει τρέξιμο και να τα είχε βρει. Κατα τα άλλα συμφωνω με τον NTG :lock: γιατί δεν έχει νόημα να περιφέρουμε το thread σαν τον λίθο του Σίσυφου.

Ναι συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά και το θεωρώ κάτι παραπάνω από θετικό για τον οποιοδήποτε να ψάχνεται σε ένα καινούριο (για τα δικά του δεδομένα) τομέα.

Όπως εδώ, έτσι και στο άλλο (από μια γρήγορη ματιά που έριξα) δώθηκαν αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. Εάν το ίδιο πρόσωπο τις αντιλήφθηκε δεν το γνωρίζουμε, όπως επίσης μπορεί να ενημερώθηκαν τρίτα άτομα από τις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Απλά με βάση το σχολιασμό σου, μου βγαίνει η εξής εικόνα ως παράδειγμα:

Άτομο Α: Γεια σας, θέλω απόψεις σε αυτό και αυτό

Άτομο Β: Ναι, θα χρειαστείς αυτό, αυτό, εκείνο, το άλλο (ευρέως σωστά)

Άτομο Α: Μα εγώ θέλω ετούτο

Άτομο Β: Βαδίζεις λάθος. Χρειάζεται να ξέρεις τα προηγούμενα πρώτα

*μπλα μπλα μπλα*

*το άτομο Α σταματάει να συμμετέχει στη συζήτηση για χ/ψ/ζ λόγους*

Άτομο Β: Βρε άει σιχτιρ που δεν ήθελες να ακούσεις

Προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό να γράφονται τέτοιες εκφράσεις και κατά τη δική μου άποψη, όσα λάθη και να κάνει κάποιος, δεν μας δίνει το δικαίωμα να επικαλεστούμε κατά αυτόν τον τρόπο

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Ναι συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά και το θεωρώ κάτι παραπάνω από θετικό για τον οποιοδήποτε να ψάχνεται σε ένα καινούριο (για τα δικά του δεδομένα) τομέα.

Όπως εδώ, έτσι και στο άλλο (από μια γρήγορη ματιά που έριξα) δώθηκαν αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. Εάν το ίδιο πρόσωπο τις αντιλήφθηκε δεν το γνωρίζουμε, όπως επίσης μπορεί να ενημερώθηκαν τρίτα άτομα από τις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Απλά με βάση το σχολιασμό σου, μου βγαίνει η εξής εικόνα ως παράδειγμα:

Άτομο Α: Γεια σας, θέλω απόψεις σε αυτό και αυτό

Άτομο Β: Ναι, θα χρειαστείς αυτό, αυτό, εκείνο, το άλλο (ευρέως σωστά)

Άτομο Α: Μα εγώ θέλω ετούτο

Άτομο Β: Βαδίζεις λάθος. Χρειάζεται να ξέρεις τα προηγούμενα πρώτα

*μπλα μπλα μπλα*

*το άτομο Α σταματάει να συμμετέχει στη συζήτηση για χ/ψ/ζ λόγους*

Άτομο Β: Βρε άει σιχτιρ που δεν ήθελες να ακούσεις

Προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό να γράφονται τέτοιες εκφράσεις και κατά τη δική μου άποψη, όσα λάθη και να κάνει κάποιος, δεν μας δίνει το δικαίωμα να επικαλεστούμε κατά αυτόν τον τρόπο

Όπως επίσης ειναι εξίσου προσβλητική και η απάντηση του στο άλλο forum "όχι φίλε απλά έχω παρατήσει το τοπικ, δεν αξίζει. τους ευχαριστώ μερικούς που μου απάντησαν και ευχαριστώ όλους που δώσατε της απόψεις σας απλά \δεν μαρέσουν καθόλου αυτά που λέγονται απο μερικά άτομα.

το Insomnia τελευταία έχει καταλήξει σε φάση που θα έλεγα να μην ανοίγεις καν ένα τοπικ, οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι παντογνώστες σε όλα. " συμφωνα με την οποία παράτησε και αυτό το forum. Για εμένα μεταφράζετε ως "Λέγετε εσείς μ@λ@κες ότι θέλετε, εγω θελω να μου πειτε αυτό που θέλω να ακούσω"

για να υπογραψεις καπου και να δεσμευτεις,ο νομος ποσως ενδιαφερεται αν εισαι 18 και μιας μερας η 48.Αν υπογραψεις δεσμευτηκες.Καλυτερα λοιπον τσαντισμενος-προσβεβλημενος τωρα παρα τρομοκρατημενος μπροστα στον δικαστικο επιμελητη που θα κανει κατασχεση...Και με τα νομοσχεδια επιταχυνσης που προωθουνται θα δειτε κατασχεσεις αστραπη...

Το μόνο που είδα τώρα ως πράξη είναι η παύση συμμετοχής σε μία συζήτηση.

Υποθέτω πως δεν υπέγραψε αν και δεν το γνωρίζω.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αναφορά ήταν εκτός θέματος λεπτομέρεια.

Η θέση μου πιστεύω ήταν σαφής.

Όπως επίσης ειναι εξίσου προσβλητική και η απάντηση του στο άλλο forum "όχι φίλε απλά έχω παρατήσει το τοπικ, δεν αξίζει. τους ευχαριστώ μερικούς που μου απάντησαν και ευχαριστώ όλους που δώσατε της απόψεις σας απλά \δεν μαρέσουν καθόλου αυτά που λέγονται απο μερικά άτομα.

το Insomnia τελευταία έχει καταλήξει σε φάση που θα έλεγα να μην ανοίγεις καν ένα τοπικ, οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι παντογνώστες σε όλα. " συμφωνα με την οποία παράτησε και αυτό το forum. Για εμένα μεταφράζετε ως "Λέγετε εσείς μ@λ@κες ότι θέλετε, εγω θελω να μου πειτε αυτό που θέλω να ακούσω"

Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλεις κι εσύ με τη σειρά σου?

Είναι πιστεύεις μία πράξη αξιέπαινη?

Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι πως ο καθενας νομιζει πως ειναι παντογνωστης......Οποτε ας το αφησουμε το θεμα πριν εξελιχθει και αλλο....

Το μόνο που είδα τώρα ως πράξη είναι η παύση συμμετοχής σε μία συζήτηση.

Υποθέτω πως δεν υπέγραψε αν και δεν το γνωρίζω.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αναφορά ήταν εκτός θέματος λεπτομέρεια.

Η θέση μου πιστεύω ήταν σαφής.

Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλεις κι εσύ με τη σειρά σου?

Είναι πιστεύεις μία πράξη αξιέπαινη?

Ποιος προσβάλει; Αυτό κατάλαβες απο τα λεγόμενα μου; "Απλά παράτησε και αυτό το forum γιατι απλά δεν του χαιδεψαμε τα αυτάκια και δεν του ειπαμε αυτά που ήθελε εκείνος να ακούσει." Αυτό το εκλαμβάνεις ως προσβολή, η ως ρεαλισμό; Απο τα post του αυτό το συμπέρασμα έδινε. Πρόσεξες τι είπε: "απλά \δεν μαρέσουν καθόλου αυτά που λέγονται απο μερικά άτομα." = η αλήθεια πονάει. Αυτά απο εμένα. Αν εξέλαβες τα λεγόμενα μου ως προσωπική προσβολή μεινε με αυτό. Ας κλείσει το thread γιατί ορισμένοι ψάχνουν ευκαιρία για αντιπαραθέσεις και καυγάδες και πραγματικα δεν έχω την όρεξη να κάτσω να ασχοληθώ.

To thread κλειδωνει γιατι ξεφευγει πλεον απο τον αρχικο σκοπο δημιουργιας του.

Τhanks4all....

συμφωνησατε να το αφησουμε..αλλα βλεπω δεν σταματε να ποσταρετε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.