Jump to content

Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

LeoNaXe

Recommended Posts

To ζητούμενο δεν είναι αν θα το ανοίξει.. ως επιχειρηματική κίνηση δεν είναι απαραίτητα κακή.. απλά νομίζω ότι όλοι προσπαθούμε να του δείξουμε κάποια πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζει.

αυτό θέλω να μου αναφέρετε τη δεν γνωρίζω και δεν κάνει να το ανοίξω ΕΓΩ το μαγαζί;

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

1) Η εποχη μας

2) Γνωση του αντικειμενου

3) Ηλικια (ναι παιζει και αυτο ρολο)

4) Το οτι το βιαζεις χωρις να το εχεις ψαξει ουσιαστικα

5) Το οτι δεν το κανεις μονος σου

Αυτα μπορω να σκεφτω μεσα σε 1 λεπτο, φαντασου με πολυ σκεψη τι μπορει να βρει καποιος.

Οπως ειπα και πριν ομως προχωρα το, 1000-2000ε δεν ειναι χρηματα, αν τα χασεις δεν εγινε κατι, αν απο την αλλη πετυχει ολα καλα. Η ζωη ειναι ενα ρισκο οπως και να το κανουμε.

1) Η εποχη μας

2) Γνωση του αντικειμενου

3) Ηλικια (ναι παιζει και αυτο ρολο)

4) Το οτι το βιαζεις χωρις να το εχεις ψαξει ουσιαστικα

5) Το οτι δεν το κανεις μονος σου

1) τώρα που είναι η εποχή εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά, ο Έλληνας θα είναι πάντα Έλληνας

2) έχω αρκετές γνώσεις δεν έχω αμφιβολία με τον εαυτό μου και ότι είναι ανάγκη μπορώ να το μάθω μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

3) το ότι είμαι 22 χρονών εγώ πιστεύω πως για μένα θα είναι πλεονέκτημα μιας και δεν είμαι ούτε παντρεμένος ούτε τίποτα, απλά είμαι μόνος και αν αποτύχω δεν θα έχω και άλλα στο μυαλό μου

4) το ότι δεν το έχω ψάξει κάνετε μεγάλο λάθος, ακόμα δεν έχω πάρει απαντήσεις απο πολλές εταιρίες και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μάθω τιμές απο oktabit και infoquest αλλα το πρόβλημα είναι πως αν δεν ανοίξω μαγαζί δεν μου λένε τίποτα

5) μόνος έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, με αυτήν την συνεργασία εγώ θα έχω πολύ όφελος απο τον άλλον, θα φέρει τα περισσότερα έπιπλα χωρίς να χρειαστούμε να τα αγοράσουμε, έχει πολλούς γνωστούς ώστε τα χαρτικά να μας βγούνε πολύ πιο φτηνά, επίσης έχει τόσους πελάτες που θα τα φέρει στο δικό μου μαγαζί.

1) τώρα που είναι η εποχή εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά, ο Έλληνας θα είναι πάντα Έλληνας

2) έχω αρκετές γνώσεις δεν έχω αμφιβολία με τον εαυτό μου και ότι είναι ανάγκη μπορώ να το μάθω μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

3) το ότι είμαι 22 χρονών εγώ πιστεύω πως για μένα θα είναι πλεονέκτημα μιας και δεν είμαι ούτε παντρεμένος ούτε τίποτα, απλά είμαι μόνος και αν αποτύχω δεν θα έχω και άλλα στο μυαλό μου

4) το ότι δεν το έχω ψάξει κάνετε μεγάλο λάθος, ακόμα δεν έχω πάρει απαντήσεις απο πολλές εταιρίες και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μάθω τιμές απο oktabit και infoquest αλλα το πρόβλημα είναι πως αν δεν ανοίξω μαγαζί δεν μου λένε τίποτα

5) μόνος έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, με αυτήν την συνεργασία εγώ θα έχω πολύ όφελος απο τον άλλον, θα φέρει τα περισσότερα έπιπλα χωρίς να χρειαστούμε να τα αγοράσουμε, έχει πολλούς γνωστούς ώστε τα χαρτικά να μας βγούνε πολύ πιο φτηνά, επίσης έχει τόσους πελάτες που θα τα φέρει στο δικό μου μαγαζί.

ΔΙΚΟ ΣΟΥ μαγαζι δεν θα ειναι απο την στιγμη που θα μπεις στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ.

ξεκαθαρα πραγματα.

απο αυτα που γραφεις, μαλλον επιβεβαιωση ζητας, παρα συμβουλες...

ΔΙΚΟ ΣΟΥ μαγαζι δεν θα ειναι απο την στιγμη που θα μπεις στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ.

ξεκαθαρα πραγματα.

απο αυτα που γραφεις, μαλλον επιβεβαιωση ζητας, παρα συμβουλες...

στην αρχή είχαμε συμφωνήσει να το κάνουμε πάνω μου (αυτός το είπε βασικά αυτό) αλλά μετά είδαμε πως μας συμφέρει για αρχή να γίνει πάνω του για να γλιτώσουμε επιπλέον ΤΕΒΕ και εγώ να μην χρειαστώ νε μπερδευτώ με την ΕΦΟΡΙΑ και μετά το μεταφέρει σε εμένα

Tώρα που είναι η εποχή εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά, ο Έλληνας θα είναι πάντα Έλληνας

Δουλεύεις αυτό το διάστημα κάπου ? - έχεις δουλεψει ποτε εξω στον ιδιωτικο ???? Εχεις ιδεα τι κλιμα επικρατει στην αγορα αυτη την στιγμη που γεμιζουμε σελίδες το θρεντ ? Ο κοσμος παλευει να τα βγαλει περα για τα βασικα ( u know ρευμα τηλεφωνο - ενοικιο supermarket )

Οταν ξεκινας να κανεις κατι κανεις μια ερευνα αγορας που λεμε , αν σε συμφερει αν το αντικειμενο που προκειτε να ασχοληθεις εχει ζητηση κλπ κλπ .

Γνωμη μου ειναι για να μην πολυλογουμε πως ο κοσμος ειναι πολυ μαζεμενος αυτο το διαστημα και οτι ψιλα αφηνει τα αφηνει σε μεγαλες αλυσιδες ( multirama κλπ ) γιατι νιωθει σιγουρια απεναντι απο το συνοικιακό .

my 2 c .

: )

στην αρχή είχαμε συμφωνήσει να το κάνουμε πάνω μου (αυτός το είπε βασικά αυτό) αλλά μετά είδαμε πως μας συμφέρει για αρχή να γίνει πάνω του για να γλιτώσουμε επιπλέον ΤΕΒΕ και εγώ να μην χρειαστώ νε μπερδευτώ με την ΕΦΟΡΙΑ και μετά το μεταφέρει σε εμένα

απο περιεργεια,εχεις διεκπεραιωσει ποτε μια (1) δουλεια σε δημοσια υπηρεσια?Κανε ενα μικρο τεστ.Πηγαινε μονος σου μια μερα στο επιμελητηριο της περιοχης σου (ασε με να μαντεψω πρωτη φορα την ακους αυτην την λεξη) και ρωτα τι χρειαζεται για να ανοιξεις μια επιχειρηση...Μετα απο περιεργεια κανε και μια βολτα σε ΤΕΒΕ και εφορια και ΚΕΠ...Μετα ξαναποσταρε εδω τις εντυπωσεις σου...

εδω και 4 σελιδες ρωτας το ιδιο και το ιδιο.Οι τιμες των προμηθευτων.Αυτο σημαινει για σενα "ψαχνω" για το ανοιγμα μιας επιχειρησης ;

Σου λεμε οτι αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταξεις γιατι υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ προβληματα (οικονομικα και γραφειοκρατικα) στο ανοιγμα ενος μαγαζιου και εσυ τον χαβα σου με τις τιμες των προιοντων

Ασε τον ξαδερφο σου να ανοιξει το μαγαζι , να κανει τα κουμαντα του και να σε βαλει σαν υπαλληλο μεσα με ασφαλιση ΙΚΑ.Τωρα με ποσοστα , μετοχος , συνεταιρος μη μπλεξεις γιατι πρωτα πρεπει να μαθεις πως αναβουμε το ματι της κουζινας και μετα πως να βαλεις το κατσαρολι

ειχα πει "im out" αλλα δε κρατιεμαι :p

μου φαινεται πως θα ψαξεις να βρεις αλλο φορουμ για το θεμα σου γιατι θα το παρατησεις ΚΑΙ αυτο

σήμερα θα πάω στιο ιντερνετ καφέ που έχει και θα κάνουμε εγράφη στο oktabit kai infoquest με τα χαρτιά του security που έχει (μιας και παίρνει κάμερες και τέτοια)

αν τύχει να είναι καλές οι τιμές εγω θα προχωρήσω (θα σας ενημερώσω αν συμφέρει)

με τις ευχες μας

παιδια δεν εχει νοημα αλλο το θρεντ.Απο το ενα αυτι μπαινουν απο το αλλο βγαινουν

χα0χα0χ0α έχεις σπαστεί εσύ κάπως εε; κοίτα γενικά ρωτάω αρκετά και δεν ξέρω γιατί κάθε φορά τα παίρνετε λάθος.

σωστα, δε πας εσυ αναποδα με το αμαξι , πανε ολοι οι αλλοι

με το μαγαζί δεν μπορεί κανένας να κρίνει αν είναι σωστή κίνηση η όχι γιατί δεν ξέρει κανένας αν θα πάει καλά η όχι

τι πάγια έξοδα θα έχεις?

ποιο είναι το businness plan σου?

Γνώσεις πέραν του φορμάτ ?

Διαφήμιση?

Θα μπορούσα να γράψω κατεβατά αλλά δεν έχει νοήμα...

πάγια έξοδα βαριά 700

στην αρχί να ανοίξω το μαγαζί για τα κλασικά, μετά σε website για πώληση σε ελλάδα και ύστερα αν πάνε όλα καλά και στο ebay

καλά αμφιβάλετε τέτοιο πράγμα,πάω να ανοίξω μαγαζί και με ρωτάτε αν ξέρω κάτι πέραν απο φορμάτ; τη σας κάνει να σας βάζει σε σκέψη αυτό;

απο διαφήμιση θα έχει αρκετή, καρτέλες, ραδιόφωνο, αμάξι. κ.α.

Ρε αφηστε το παιδι να κανει οτι θελει, οχι τπτ αλλο αλλα αν δεν το κανει θα σκεφτεται μια ζωη και τι ΑΝ κτλ κτλ κτλ κτλ.....

Εγω λεω πως αν ειναι να μπεις μεσα κανα δυο χιλιαρικακια να το κανεις απλα να σου φυγει η κ@βλ@ να το πω και ετσι, αν βεβαια μπεις μεσα κανα δεκαρικο τοτε θα ελεγα να το αφησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.