GoMaR Νοέμβριος 25, 2011 #41 Νοέμβριος 25, 2011 και χρυσοχοους βλεπεις που κυκλοφορουν με bmw x6 αλλα ειναι απο το χρημα που περναει απο τα χερια τους και οχι δικο τους καλη επιτυχια ευχομαι σε οτι κανεις Υ.Γ απορω σα δασκαλος που λες οτι εισαι πως δε τα πας τοσο καλα με την ορθογραφια.
LeoNaXe Νοέμβριος 25, 2011 Author #45 Νοέμβριος 25, 2011 link απο το θεμα που ειχες κανει στο αλλο φορουμ?Στο ινσομνα ειναι. Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να κανω πολλα Ειναι στο ιδιο σιμειο που ειναι και εδω
Nephiλiμ Νοέμβριος 25, 2011 #46 Νοέμβριος 25, 2011 Στο ινσομνα ειναι. Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να κανω πολλα Ειναι στο ιδιο σιμειο που ειναι και εδω Το βρηκα dont worry.
LeoNaXe Νοέμβριος 25, 2011 Author #48 Νοέμβριος 25, 2011 Το βρηκα dont worry. Τα παρατησα απο εκει. Με εχει ξενερωσει για τα καλα εκεινο το φορουμ. Χρειαζεται σε κατι αυτο που εχω γραψει εκει:OT:
LeoNaXe Νοέμβριος 25, 2011 Author #49 Νοέμβριος 25, 2011 νομαρχια το παιζεις και δε το ποσταρεις ; Οχι απλα ειμαι απο κινητο και μετβιας γραφ σχολια
GoMaR Νοέμβριος 25, 2011 #50 Νοέμβριος 25, 2011 το βρηκα το θεμα και το διαβασα ολοδε καταλαβαινω γιατι το παρατησες.μια χαρα σου παρουσιαζουν την αληθεια και καλυτερα απο οτι εδω..τι παραπανω θες να σου πουμε εδω ;
Tsakonas Νοέμβριος 25, 2011 #51 Νοέμβριος 25, 2011 Οχι απλα ειμαι απο κινητο και μετβιας γραφ σχολιατο νου σου παντως,το κρατος παραμονευει...."1.«1. Οποιος, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή του φόρου προστιθέμενης αξίας, του φόρου κύκλου εργασιών και των παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων, τελών ή εισφορών, δεν αποδίδει ή αποδίδει ανακριβώς ή συμψηφίζει αυτούς, καθώς και όποιος παραπλανά τη φορολογική αρχή με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών ή με την αθέμιτη παρασιώπηση ή απόκρυψη αληθινών γεγονότων και λαμβάνει επιστροφή, καθώς και όποιος διακρατεί τέτοιους φόρους, τέλη ή εισφορές, τιμωρείται:» *** Η πρώτη περίοδος της παρ.1 αντικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.2δ άρθρου 2 Ν.3943/2011, ΦΕΚ Α 66/31.3.2011.α) με φυλάκιση εφόσον το προς απόδοση ποσό του κύριου φόρου, τέλους ή εισφοράς ή το ποσό του Φ.Π.Α. που συμψηφίσθηκε ή δεν αποδόθηκε ή αποδόθηκε ανακριβώς, ανέρχεται σε ετήσια βάση έως το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ,Στα 3 χιλιαρικα οφειλης ΦΠΑ παιζει φυλακη.Και λεμε 3 χιλιαρικα Οφειλη τον χρονο.Δηλαδη 250 ευρω ανα μηνα φπα να μην δηλωσεις παιζει φυλακη...Και δεν θα πας πισω απτα καγκελα βεβαια,αλλα και μονο η διαδικασια του αυτοφωρου που θα περασεις αρκει για να δεις την ζωη αλλιως...
LeoNaXe Νοέμβριος 25, 2011 Author #52 Νοέμβριος 25, 2011 Αυτό που αναφερεις το λες για να μην ειμαι παράνομος; μα εται και αλλιως δεν θα ειμαι. Θα δηλώνω κανονικά στην εφορία όλα τα χαρτιά. Εγώ θέλω να μου πείτε τους λόγους γιατί να μην το ανοίξω το μαγαζι για να καταλάβω. Μάλλον εχω κολλήσει τόσο πολύ που δεν θελω να καταλάβω αυτα που λέτε ασυνηδητα
Guest Νοέμβριος 25, 2011 #54 Νοέμβριος 25, 2011 Εγώ θέλω να μου πείτε τους λόγους γιατί να μην το ανοίξω το μαγαζι για να καταλάβω. Έχουν ήδη αναφερθεί αρκετά πράγματα που θα πρέπει κάποιος να προσέξει σε μια τέτοια κίνηση.Έστω ότι το άνοιξες, πόσα άτομα από thelab/insomnia θα έρθουν να αγοράσουν από σένα και πόσοι από τις ίδιες κοινότητες πιστεύεις δεν θα σε επιλέξουν?Και μου έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη απορία.Γιατί πρέπει να έχει σχέση το μαγαζί με υπολογιστές?
anon7 Νοέμβριος 25, 2011 #55 Νοέμβριος 25, 2011 Το ποσοστο κερδους απο hardware ειναι ψιχουλα.Μονο απο τις υπηρεσιες θα βγαζεις χρημα.Εγω λεω να το ανοιξεις.Αμα πας καλα θα "την πεις" σε ολους με την επιτυχια σου.Αν δεν πας καλα και το κλεισεις χωρις να μπεις φυλακη, θα μαθεις γιατι "στη λενε" οι αλλοι.Αν δεν πας καλα και κλεισεις και μπεις φυλακη, τοτε ενα νεο μελλον θα ξεκινησει για σενα, θα μαθεις πολλα εκει μεσαθα ανοιξει το μυαλο σου...
Qparadox Νοέμβριος 25, 2011 #56 Νοέμβριος 25, 2011 Φίλε να ξέρεις ότι αυτό που λές, θα αγοράζω από ebay 1 ευρώ και θα το πουλάω 3, δεν ισχύει.. Αν θες να έχεις κάτι νόμιμα στο μαγαζί, πρέπει να έχεις τιμολόγια κτλ, αλλιώς σε ενδεχόμενο έλεγχο, την έκατσες τη βάρκα.Επίσης, υπάρχει μια παροιμία που λέει.. "Δουλειά με συνεργάτη, σκ@τ@ στο σπίτι μου"Το "με τα ξαδέρφια, φίλους" κτλ είναι σαν να μην υπάρχουν, όταν μπαίνουν στη μέση τα λεφτά.
cptkoulis Νοέμβριος 25, 2011 #57 Νοέμβριος 25, 2011 Αυτο το thread μοιαζει με χρονομηχανη!Με πηγε 2-9 χρονια πισω, τοτε που ολοι νομιζαν οτι το στησιμο ενος επιτυχημενου μαγαζιου/επιχειρησης ειναι απλα θεμα αποφασης και δεν χρειαζεται ουτε καν κεφαλαιο.Αρκει να ξεκινησεις και μετα θα πηγαινει στον αυτοματο...Εχεις υπολογισει τι τζιρο χρειαζεσαι για να βγαινεις?
carrion Νοέμβριος 25, 2011 #58 Νοέμβριος 25, 2011 Από περιέργεια έκατσα και διάβασα όλο το thread στο δίπλα forum για να δω περισσότερο τις γνώμες/απόψεις που σου δόθηκαν στο ερώτημά σου.Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν γνωρίζεις τα περί του εμπορίου κτλ. Είναι προφανές όμως και ο ενθουσιασμός ο οποίος σε τέτοιες περιπτώσεις «τυφλώνει» και δεν βγάζει σε καλά μονοπάτια.Αναφέρεις πχ την τεράστια ιδέα σου με τα hdmi καλώδια που τα βρήκες 0,02 ευρώ και θα τα πουλάς με 3 εσύ. Δηλαδή έτσι όπως το σκέφτεσαι αν έχω εγώ 4000 ευρώ να επενδύσω σε καλώδια θα μπορώ να πάρω 200.000 από αυτά και να έρθει ξαφνικά ένα container της cosco έξω από την πόρτα μου να ξεφορτώσει! Πρέπει όλοι μας να είμαστε χαζοί δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια! Λες και ξαναλές ότι τα έχεις όλα κανονισμένα, και πως αφού θα πάνε όλα καλά (χωρίς εμπόρευμα) θα επεκταθείς και στο e-sales γιατί το Πλαίσιο(και το κάθε πλαίσιο), δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του φαντάζομαι. Μου αναφέρεις εταιρείες δηλαδή, με εκατοντάδες άτομα προσωπικό (για εσένα αυτό είναι μειονέκτημα λόγο κόστους), με τμήματα forecasting, planning κτλ. Γιατί έχω μια εντύπωση ότι πχ το SEO marketing θα σου ακούγεται σαν κάτι εξωπραγματικό; Το συγκεκριμένο το αναφέρω ειδικά, γιατί κάπου είπες ότι θες να «χτυπήσεις» το visionstudio στο skroutz.Και όλα αυτά με κερασάκια από ΟΑΕΕ - ΙΚΑ - ΦΠΑ… Πολύ σωστά κάπου ανάφερες ότι στην πόλη σου έχεις κάποια μικρά μαγαζιά με κουτιά στις βιτρίνες τους, κιτρινισμένα από τον ήλιο και παρωχημένης τεχνολογίας. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εκείνοι δεν ξεκίνησαν με τον δικό σου ενθουσιασμό και με παρόμοια όνειρα με τα δικά σου; Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα για «φίλους - συνεταίρους» γιατί πάει να γίνει text wall το post και κουράζει. Υ.Γ. καλύτερα κλείσε τα 4g προθεσμιακά… μεγαλύτερο κέρδος θα έχεις
Servo1980 Νοέμβριος 25, 2011 #59 Νοέμβριος 25, 2011 Παιδες ο φιλος εχει κολησει και θελει να το κανει οποτε οτι και να λεμε ολοι δεν θα ακουσει κανεναν οποτε αδικα το συνεχιζουμε.Ας το ανοιξει (αν χασει θα χασει 1-2000ε οπως λεει οποτε δεν μιλαμε για χρηματα) να δει πως θα παει και αν δεν παει δεν πειραζει, αν παει τουλαχιστον δεν θα λεει πως του καταρριψαμε το ονειρο.
Qparadox Νοέμβριος 25, 2011 #60 Νοέμβριος 25, 2011 To ζητούμενο δεν είναι αν θα το ανοίξει.. ως επιχειρηματική κίνηση δεν είναι απαραίτητα κακή.. απλά νομίζω ότι όλοι προσπαθούμε να του δείξουμε κάποια πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.