wesker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Σε μια φίλη της δώσανε το Office 2007 Ελληνικό, απο την δουλειά της, και δεν την βολευει που ειναι στα Ελληνικά. Δεν μπορούν απο το γραφείο να της το αλλάξουν σε αγγλικό και έχω φάει τον τόπο να βρω αν γίνεται να αλλάξει η γλώσσα. Τα windows της ειναι αγγλικά. Το Office δεν μπορει να αλλάξει στην ίδια γλώσσα που ειναι η εγκατάσταση του λειτουργικού, ή λάθος θυμάμαι;
jefm Νοέμβριος 24, 2011 #2 Νοέμβριος 24, 2011 Αλλαζει πρεπει να βρεις English lang pack - google it -
wesker Νοέμβριος 24, 2011 Author #3 Νοέμβριος 24, 2011 Αλλαζει πρεπει να βρεις English lang pack - google it -To έχει στο site της Microsoft; Βρήκα ένα και στις ρυθμίσεις γλώσσας του Office έχει επιλογη για Αγγλικό Interface αλλα σε μια παρενθεση γράφει περιορισμένη λειτουργία.
wesker Νοέμβριος 25, 2011 Author #4 Νοέμβριος 25, 2011 To δοκίμασα σήμερα αλλά δεν αλλάζει.... Καμιά ιδέα;
jefm Νοέμβριος 26, 2011 #5 Νοέμβριος 26, 2011 Language Packs for the 2007 Microsoft Office system product overview - Office Suites - Office.com κοίτα αυτό, εγω ξέρω οτι δουλεύει μια χαρά. Βεβαια δωρεαν δεν είναι , αλλα αν το ψαξεις μπορει να βρεις κατι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.