paschalia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2004 Kαποιες φορες παω να ανοιξω την σελιδα του παθ -την οποια εχω σαν αρχικη σελιδα- και μου βγαζει το παρακατω.--Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας XML Δεν είναι δυνατή η προβολή της εισόδου XML με τη χρήση του φύλλου στυλ XSL. Διορθώστε το σφάλμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση ή δοκιμάστε ξανά αργότερα. --------------------------------------------------------------------------------Βρέθηκε ένας χαρακτήρας που δεν είναι έγκυρος σε περιεχόμενο κειμένου. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επεξεργασία πόρου 'http://www.pathfinder.gr/'. Γραμμή 5, θέση 36 ----Τι ακριβως ειναι αυτο? Γιατι μου το πεταει στα καλα καθουμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 1ον τι φυλλομετρητη ιστού χρησιμοποιείς; 2ον σου το βγάζει και σε άλλες σελίδες αυτό; 3ον βάλε για αρχική σελίδα το www.thelab.gr και δε 8α στο ξανακάνει 4ον Πάρε ATi:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Πήγαινε επάνω εκεί που λέει εργαλεία->Επιλογές Internet->Για προχωρημένους->Περιήγηση->Και απενεργοποίησε τον έλεγχο σφαλμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Ειναι απαραιτητο να απενεργοποιηθει?Αν απενεργοποιησω τον ελεγχο σφαλματων δεν θα μπορω να εχω γνωση καποιου αλλου πιθανου μελλοντικου σφαλματος.Απλα ρωταω τι ειναι αυτο που μου βγαζει και γιατι μου το βγαζει καθε τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.