vasi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 τι να κανω ?? ειναι καινουργια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 ποιο ειναι ρο προβλημα ακριβως φιλε μ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Με χωρίζει η εικόνα στα δυο, το αριστερό κομμάτι ξεθωριάζει και δεν διακρίνονται τα γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 πρωτη φορα βλεπω τετοιο προβλημα φιλε μουλυπαμαι αλλα δεν γνωριζω πρωτη φωρα στο κανει να φανταστω ετσι? και στα καλα καθουμενα το επαθε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Τα συνηθισμένα drivers κλπ κλπ τα έκανες?Στο ξαφνικό το έκανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Αυτο εμενα μου το εκανε οταν δοκιμασα να τρεξω heaven με τις μνημες στα 1500 μηπως το εχεις "παρακανει" με το overclock ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 και γω νομιζω ισως αμα το παραεκανες στο o/c για αυτο και αυτο το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 εβαλες να δεις αν παιζει κανονικα κανα παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunny Νοέμβριος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 καλησπέρα εγώ αν κατι δεν μου καθοταν καλα παντως καινουργια καρτα θα την πηγαινα πισω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 27, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 καλησπέρα εγώ αν κατι δεν μου καθοταν καλα παντως καινουργια καρτα θα την πηγαινα πισω !!!Αν ειναι προβλημα οντως εχεις δικιο αλλα το παραπανω πιστευω οτι ειναι επειδη ανεβασε πολυ ρολογια - ακομα δεν μας εχει πει αν εχει κανει η οχι OC στη καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 [ATTACH]46913[/ATTACH] τι να κανω ?? ειναι καινουργια !!!!Η σύνδεση με την οθόνη είναι DVI ή DSUB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 28, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 με hdmi, υπάρχει πιθανότητα να τα έπαιξε το σύστημα Eyefinity ?, μια οθόνη έχω !! και να κάνει λάθη !!.Εντωμεταξύ την έστειλα πίσω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 28, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Eyefinity με μια οθόνη δεν παίζει. Απλά δοκίμασε να την συνδέσεις με DVI. Και ξαναπές μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 28, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Καλημέρες, Όπως σου είπε και ο evolution, το ίδιο πρόβλημα το είχα πετύχει όταν το είχα παρακάνει με το o/c των μνημών, ΜΟΝΟ εκεί (και ήθελε reboot για να "στρώσει"), δεν μας έχεις πει ακόμη αν στο έκανε default ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 28, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Eyefinity με μια οθόνη δεν παίζει. Απλά δοκίμασε να την συνδέσεις με DVI. Και ξαναπές μας.Δεν λέω αυτό !! απλός να χάζεψε η κάρτα !!Καλημέρες,Όπως σου είπε και ο evolution, το ίδιο πρόβλημα το είχα πετύχει όταν το είχα παρακάνει με το o/c των μνημών, ΜΟΝΟ εκεί (και ήθελε reboot για να "στρώσει"), δεν μας έχεις πει ακόμη αν στο έκανε default ή όχι.σε defaultΕντωμεταξύ την έστειλα πίσω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Νοέμβριος 28, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 και πολυ καλα εκανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoRoco Δεκέμβριος 5, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 μπορεί απλά να υπήρχε πρόβλημα από το catalystcenter το κοίταξες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.