GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2004 Ειχα διαβασει σε καποια thread για μαγαζια που πουλανε πλεξυγκλας κτλ....αλλα θελω να ρωτησω....Που μπορω να παω να τους δωσω διαστασεις(σχεδια) κτλ,να μου τα κολλησουν κιολας κ να τα παρω ετοιμα????....πλεξυ με πλεξυ σε ενα θεμα ειχα διαβασει οτι κολλουνται με χλωροφθορμιο αλλα αυτο δεν ειναι δηλητηριωδες????υπαρχει αλλος τροπος να το κολλησω ωστε να γλιτωσω τιποτα money???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Εμενα παντως που ζητησα να μου κοψουν τα εσωτερικα μου ειπαν 80 ευρω. Οποτε εκοψαν μονο τις διαστασεις που θελω και τα αλλα με τα χερακια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 τι εσωτερικα???με τι τα κολλησες???εγω θελω να φτιαξω ενα αρκετα πολυπλοκο κουτι απ'οπου θα περναει νερο κτλ...γι'αυτο θελω καλη κολληση για να μην εχω διαρροες...σου βγηκε δυνατη η κολληση...εγινε γερο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Kaνενας ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Logo στιγμής ή κάτι αντίστοιχο λογικά σου κάνει. Επίσης ίσως με σιλικόνη αλλά δεν θα το πρότεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ... Και θα έλεγα τι θα πάρει με τη logo στιγμής... Εδώ δεν κάνει δουλειά η εποξική, θα κάνει η logo... Ρε παιδιά, τόσες φορές το έχουμε πει. Προσπαθήστε να διαβάζετε ολόκληρα τα threads. Αν δεν μπορείς να το πας σε κάποιον που φτιάχνει επιγραφές να στο κολλήσει χρησιμοποίησε turbo mirror (εγώ αυτή χρησιμοποίησα και έκανε δουλειά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Θα βασταει αρκετο βαρος με τετοια κολληση ομως????στεγανοτητα για το νερο πιστευω οτι θα εχει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ενιδρύο θα φτιάξεις?πας για τανκ home made? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Παω για homemade watercooling bong!!!!Wait and you 'll see!!!Θελει αρκετη δουλιτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 25, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Τι θα βάλεις επάνω? Ελέφαντα? Γι αυτό υπάρχουν οι δοκιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 25, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 οχι κ ελεφαντα σε νερο....μια φαλαινιτσα θα ειναι.....loooooooooool....οχι μωρε,απλα θα εχει αρκετο νερακι μεσα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.