Fu Manchu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέληΕχω ένα παλιό μηχανάκι σε σχολείο και φοράει Windows 2000. Θέλω να εγκαταστήσω σε αυτό το G compris (εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανοικτού λογισμικού) αλλά ενώ εγκαθίσταται κανονικά όταν πάω να το τ΄ρεξω μου βγάζει το εξής σφάλμα:"entry point for freeaddrinfo doesn't exists in WS2_32.dll"Τι γίνεται και δεν τρέχει τελικά... Υποτίθεται ότι τρέχει σε windows 2000.Σημειωτέον χρησιμοποίησα και παλιότερες εκδόσεις αλλά και πάλι κάνει τα ίδια...Ξέρω το ιδανικότερο είναι να βάλω τα XP, αλλά επειδή είναι μηχάνημα σχολείου δεν υπάρχει αδεια για Win XP...
TifoziF1 Νοέμβριος 24, 2011 #2 Νοέμβριος 24, 2011 έχει το τελευταίο service pack και updates από microsoft ?
anonymous-root Νοέμβριος 24, 2011 #3 Νοέμβριος 24, 2011 έχεις την τελευταία έκδοση;GCompris : I got IT - Browse /Old_Files at SourceForge.netδες και εδω:SourceForge.net: GCompris : I got IT:freeaddrinfo
Fu Manchu Νοέμβριος 24, 2011 Author #4 Νοέμβριος 24, 2011 Εχω το service pack 4 και εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του g compris...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.