Jump to content

Πρόσθετο νερού feser.

AlexanderK

Recommended Posts

Κάποτε απο multirama αγόραζα αυτό. Τώρα ψάχνω και δεν μπορώ να βρώ. Προσπάθησα να παραγγείλω απο το site τους και δεν στέλνουν Ελλάδα.Που μπορώ να το βρω???

Καποιος πρεπει να πει στη Feser οτι website με intro ηχο με εναν τυπα να μιλαει λες και κανει τρεηλερ της νεας ταινιας του Van Damme και καγκουριες οταν κανεις roll over ειναι 15 ετων βλακειες και να τα βγαλει ASAP.

Επι του θεματος, μιλησε με Κοπριτη.

φιλε μου εδω εχει ακομα Feser

απλα καλου κακου βγαλε απο το κυκλωμα σου οτι εχει μεινει μεσα

και περνα το ενα φιλτρο καφετιερας.... εχουν βγει πολλα με προβληματα με κατακαθια

και τσεκαρε και τα μπλοκακια σου για τυχον βουλωματα απο υπολειμματα

φιλε μου εδω εχει ακομα Feser

απλα καλου κακου βγαλε απο το κυκλωμα σου οτι εχει μεινει μεσα

και περνα το ενα φιλτρο καφετιερας.... εχουν βγει πολλα με προβληματα με κατακαθια

και τσεκαρε και τα μπλοκακια σου για τυχον βουλωματα απο υπολειμματα

φίλε μου το έχω δει αυτο το site αλλά το συγκεκριμένο (anti-corosion) δεν το εχει.Και ήταν τόσο καλό. Ειχα αλουμίνιο με χαλκό στο σύστημα χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.από εξωτερικό κανένα μαγαζί που να φέρνει?

Η τίποτα άλλο σε αντι διαβρωτικό?

• 2 weeks later...

Φιλε στο site που εχετε κανει λινκ παραπανω εχει σελιδα στο facebook και εκει μεσα εχει ενα φορουμ που λεγεται "πες το και εγινε" εκει περα κανεις ενα λινκ το υγρο που θες πες και 2-3 πραγματα που θες να ρωτισεις και θα σου πει αν μπορει να το φερει ποσο θα κανει και ποτε θα ερθει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.