kreach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2011 Παίδες, έχω το netbook Lenovo Thinkpad X121e (με intel core I3 +6GB RAM / Windows 7 Pro 64bit)Έχω κάτι ηχειάκια genius και σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα ήχου εξωτερική μιας κ νοιώθω πως δεν ακούγονται τα τραγούδια μου όπως στο παλιό laptopd (hp dv7 1070ev) ... θα άξιζε να δώσω ~30E για καμιά κάρτα τύπου Creative Sound Blaster Play! ???Βέβαια έχω στα υπόψιν διάφορους περιορισμούς: 1. Ίσως να είχε νόημα μονάχα αν είχα καλύτερα ηχεία2. Ίσως δεν έχει νόημα σε netbook να περιμένεις κάτι καλύτερο ότι κ να προσθέσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Νοέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Το 1 ναι , το 2 δεν ισχυει (πως θα μπορουσε ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Με τη λογική πως ένα νετμπουκ είναι ένα ''αναιμικό'' μηχάνημα οπότε ότι και να του έβαζες πάλι θα είχες το bottleneck φαινόμενο (ο πιο αδύναμος κρίκος καθορίζει την αλυσίδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Δεκέμβριος 15, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Αγόρασα την Creative Soundblaster X-Fi Go ... δεν είδα τρομερή διαφορά, ίσως αν αγοράσω στο μέλλον καλύτερα ηχεία δω διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.