Jump to content

Νεο Multipurpose PC

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Μετά από 5 χρόνια, ήρθε η ώρα να αλλάξω υπολογιστή και θα τον κάνω δώρο στον εαυτό μου φέτος τα χριστούγεννα!!

Το παρόν μου σύστημα αποτελείται από:

Samsung 226BW

CoolerMaster Stacker 830

Tagan Dual Engine 600w

Intel Core2Duo E6600 @ 3.4Ghz

Asus P5W-DH Dlx

Mushkin 4x1GB 800Mhz

Sapphire HD3870

4xSeagate Hard Disks

6x12cm fans

Τον υπολογιστή μου τον χρησιμοποιώ 24/7 και δεν τον κλείνω σχεδόν ποτέ. Τον χρησιμοποιώ για να κατεβάζω, να surfάρω, να βλέπω ταινίες(πολλές), να παίζω παιχνίδια (BattleField, Call of Duty, CounterStrike:Source, DiRT, NeedForSpeed, Assasins Creed). Επίσης σηκώνω web servers(για εκπαιδευτικούς σκοπούς), χρησιμοποιώ virtual machines, χρησιμοποιώ Linux και Windows. Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα σύστημα για να το κρατήσω 3 χρόνια. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα πάω σε AMD ή Intel. Θα κρατήσω το κουτί, την οθόνη και τους δίσκους(προς το παρον) από το παλιό σύστημα. Η οθόνη μου σηκώνει μέχρι 1680χ1050 ανάλυση. Budget έχω μέχρι 550€. Αυτά που σκέφτομαι είναι τα παρακάτω:

AMD Phenom II X4 965BE 110€ (αρχαιολογία?) | Intel i5 2400 170€ | Σκεφτόμουν και τους Zambezi αλλά απογοητεύτικα από τα reviews..

Gigabyte GA-990FXA-UD3 130€ | Gigabyte GA-Z68X-UD3H 130€ (Μ' αρέσει πολύ η Asus Maximus IV Gene-Z και αν μου περισσέψουν μάλλον αυτή θα πάρω..)

Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz PC3-12800 Vengeance 50€

Ati HD 6850 140€

Κάποιο τροφοδοτικό στα 50-70€ αλλά δεν ξέρω ποιο!!

Πως σας φαίνεται; Τι προτείνεται; Ενδιαφέρομαι να πάρω κάποια μεταχειρισμένα για να πέσει το κόστος....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.