Jump to content

Aγορά 120αρη SSD στα 200€

kolofagos

Recommended Posts

Παιδιά, πρέπει να αγοράσω και bracket για το cm690? (Το normal, oxi to advance)...

Γιατί ψάχνω να βρώ που πρέπει να τον βάλω και δεν βρίσκω...:wall:

Την γκαντεμια μου μεσα..

Δεν είχε ο δίσκος δικό του? Συνήθως συμπεριλαμβάνουν ένα στη συσκευασία.

Ναι του ..στηδες :fist:

Τέσπα, προς το παρών έκανα μια "πατέντα" (ένα μικρό κομματάκι ταινίας διπλής όψεος μέχρι να αγοράσω adaptor...:wall:) μέχρι να αγοράσω adaptor (αύριο-μεθαύριο λογικά)

Κάτι άλλο, μολις πέρασα τα win7...αλλα δεν γύρισα σε achi..αμα το κάνω τώρα θα χάσω τίποτα?

δεν χάνεις τίποτα σε AHCI, στην περίπτωση που δεν μπορείς να μπείς windows (7B BOSD) κάνε το κόπο να κάνεις ένα format και να περάσεις τα windows με AHCI.

Από ότι βλέπω 890FX έχεις (κατ επέκταση SB8xx)

κατέβασε αυτό

MSI Global ? Download Center

και κάνε το εγκατάσταση (χωρίς τους display drivers & Catalyst Control Center)

είχα βάλει κάτι άλλους drivers Version 1.2.0.164, 10/07/2009 και μου είχαν κάνει corrupt τα αρχεία (σε SB750), μετά από ψάξιμο το είδα, αυτό που σου έχω στο link είναι οι ποιο πρόσφατοι που έχω βρεί και παίζουν μια χαρά.

Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να μπω στα win..έβγαζε Loading Operation System και μετά Load from cd/dvd.. :wall:

Έκανα φορματ ΞΑΝΑ, και έβαλα τον μηχανικό σαν unallocated space :wall: και τώρα δεν μου τον βγάζει...Θα ξανακανω και ο θεος βοηθός..:getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.