kolofagos Δεκέμβριος 5, 2011 Author #21 Δεκέμβριος 5, 2011 Παιδιά, πρέπει να αγοράσω και bracket για το cm690? (Το normal, oxi to advance)... Γιατί ψάχνω να βρώ που πρέπει να τον βάλω και δεν βρίσκω... Την γκαντεμια μου μεσα..
alexkhr Δεκέμβριος 5, 2011 #22 Δεκέμβριος 5, 2011 Δεν είχε ο δίσκος δικό του? Συνήθως συμπεριλαμβάνουν ένα στη συσκευασία.
junior-21- Δεκέμβριος 5, 2011 #23 Δεκέμβριος 5, 2011 o agility δεν εχει περικοπες για να ειναι φθηνος
kolofagos Δεκέμβριος 5, 2011 Author #24 Δεκέμβριος 5, 2011 Ναι του ..στηδες :fist: Τέσπα, προς το παρών έκανα μια "πατέντα" (ένα μικρό κομματάκι ταινίας διπλής όψεος μέχρι να αγοράσω adaptor...) μέχρι να αγοράσω adaptor (αύριο-μεθαύριο λογικά) Κάτι άλλο, μολις πέρασα τα win7...αλλα δεν γύρισα σε achi..αμα το κάνω τώρα θα χάσω τίποτα?
Pokemon640 Δεκέμβριος 5, 2011 #25 Δεκέμβριος 5, 2011 δεν χάνεις τίποτα σε AHCI, στην περίπτωση που δεν μπορείς να μπείς windows (7B BOSD) κάνε το κόπο να κάνεις ένα format και να περάσεις τα windows με AHCI.Από ότι βλέπω 890FX έχεις (κατ επέκταση SB8xx)κατέβασε αυτόMSI Global ? Download Centerκαι κάνε το εγκατάσταση (χωρίς τους display drivers & Catalyst Control Center)είχα βάλει κάτι άλλους drivers Version 1.2.0.164, 10/07/2009 και μου είχαν κάνει corrupt τα αρχεία (σε SB750), μετά από ψάξιμο το είδα, αυτό που σου έχω στο link είναι οι ποιο πρόσφατοι που έχω βρεί και παίζουν μια χαρά.
kolofagos Δεκέμβριος 5, 2011 Author #26 Δεκέμβριος 5, 2011 Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να μπω στα win..έβγαζε Loading Operation System και μετά Load from cd/dvd.. Έκανα φορματ ΞΑΝΑ, και έβαλα τον μηχανικό σαν unallocated space και τώρα δεν μου τον βγάζει...Θα ξανακανω και ο θεος βοηθός..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.