Jump to content

Stuttering με καινουριες καρτες γραφικων

batsinilas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημεριζω μια φορα ακομα τους συμφορουμιτες. Αντιμετωπιζω μεγα προβλημα εδω κ καιρο κ πραγματικα εχω πελαγωσει. Ας αρχισω την ιστορια ομως απ την αρχη. Διαθετω μητρικη ASUS RAMPAGE II EXTREME , i7 920, μνημη apacer 10600 ddr-3 tripple channel 6 gb, psu corsair ultimate 1100 watt, κ καρτα γραφικων msi 560 ti 1gb hawk edition. Σε αυτο ειχα μια καρτα γραφικων palit gtx275 και πηγαινε καλα. Αποφασισα να αγορασω στην αρχη μια sapphire hd6950 2gb κ ειχα τρομερα απιστευτο stuttering στα παιχνιδια ενω στα gpu tests (furmark) πηγαινε μια χαρα. ΤΗν αλλαζω κ παιρνω την MSI κ παλι αντιμετωπιζω τα ιδια.

Επισης για να δω που υπαρχει το προβλημα , εκανα reset στα default στη μητρικη τα παντα, φλασαρα το bios στη πιο νεα εκδοση, επισης δοκιμασα να παιξω με ενα dimm μνημης, εναν σκληρο απο τους 2 που εχω κ με το dvd rom απενεργοποιημενο κ παλι τιποτα. Κ τελος δοκιμασα να κανω image τον σκληρο μου σε εναν αλλον κ να bootarw απο τον αλλον κ παλι τιποτα, το stuttering παραμενει. Ειμαι βεβαιος οτι κατι γινεται στο board μου. Μπορει κανεις να με διαφωτισει πληζ?

Επισης εχω τους πιο καινουριους drivers βαλει, κ φυσικα εχω φρεσκοφορμαρει το pc χρησιμοποιοντας κ τους πιο κανουριους drivers στο chipset.

Σε τι αναλυση παιζεις?σε τι παιχνιδια το κανει?και τι παρατηρεις δηλαδη?

Σε 1080χ960 αναλυση. Κ κανει κοψιματακια μικρης δειαρκειας, σα να τρεμει λιγακι. Ενω δεν πεφτουν τα fps κ στα benchmarkings πιανει τα ικανοποιητικα αποτελεσματα

Σε 1080χ960 αναλυση. Κ κανει κοψιματακια μικρης δειαρκειας, σα να τρεμει λιγακι. Ενω δεν πεφτουν τα fps κ στα benchmarkings πιανει τα ικανοποιητικα αποτελεσματα

Σε τι οθονη παιζεις με τετοια αναλυση ?

Σου χρειαζεται 1100 watt PSU ?(ασχετο αλλα μου κανε πολυ εντυπωση το συγκεκριμενο)

Σου χρειαζεται 1100 watt PSU ?(ασχετο αλλα μου κανε πολυ εντυπωση το συγκεκριμενο)

μπορει να το βρηκε sub 100 euroz σε αγγελια ρα και να το προτιμησε απο τα 600αρια τα new που παιζουν στο 100αρι

Η οθόνη είναι που θελω να ακουσω ποια είναι :smoke:

Σε 1080χ960 αναλυση
SAMSUNG BX2450 24 ρα LED

Τότε φίλε μου η ανάλυση δεν είναι αυτή που λές αλλά full HD!

Λέω και γω!!!

Με τη προηγουμενη καρτα μου τη PALIT GTX 275 τα εβλεπα ολα στην εντελεια κ διχως προβληματα , στην HD αναλυση , το ιδιο επισης σωστα τα βλεπω εαν βαλω παλι πανω τη παλια μου καρτα. Βοηθεια ρε παιδια, εχω λαλησει να ψαχνω τι μπορει να φταιει. :)

Τραβηξε ενα βιντεο με το κινητο σου και ανεβασε το στο Youtube να δουμε τι προβλημα εμφανιζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.