Jump to content

Επιλογη τροφοδοτικου

560SEL

Recommended Posts

Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στο TheLab και θα ηθελα την γνωμη σας για το τροφοδοτικο που θα επιλεξω για τον καινουριο μου υπολογιστη. Ειμαι αναμεσα σε 2, στο corsair hx650 και στο gs800, το ενα ειναι modular και το αλο οχι, να επιλεξω τα πολλα watt η τα λιγοτερα αλλα με αποσπομενα καλωδια; Πανω κατω και τα δυο εχουν την ιδια τιμη και το θελω για 6950 2gb σε cfx. Τι λετε να επιλεξω;; Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Πανω κατω και τα δυο εχουν την ιδια τιμη και το θελω για 6950 2gb σε cfx.
ενω με το gs800 που εχει και 4 pci-e θα γινεται μπ*υρδελ* μεσα στο κουτι

Μα για Crossfire, 4 pci-e καλώδια τροφοδοσίας θες έτσι κι αλλιώς.

Εννοείται θα επιλέξεις τα περισσότερα watt αν πας για multi-gpu. Το πως θα βολέψεις τις κάρτες και τα καλώδια είναι άλλο θέμα.

Όντως καλή προσφορά το ΑΧ750 αλλά ποιος τολμάει ν' αγοράσει από e-shop? Αν και το έχω προτιμήσει πολλές φορές στο παρελθόν, τώρα διστάζω εξαιτίας όσων ακούω.

Καλο και το ΤΧ850V2, αλλα με 20€ παραπανω παιρνεις το AX750 που ειναι και full modular, και 80+Gold efficiency. CORSAIR PROFESSIONAL SERIES GOLD AX750 750W FULL MODULAR PSU CMPSU-750AXEU - - E-SHOP.GR

πολυ καλη προσφορα για ενα full modular PSU με 7 χρονια εγγυηση, ομως εγω θα βαλω ενα "αλλα"....!

τα 750W για ενα συστημα που προοριζεται για crossfire το θεωρω οριακο, για εναν και μονο λογο!

αν ο ιδιοκτητης του πισιου, καποια στιγμη, αποφασισει και υπερχρονισει καρτες και επεξεργαστη, μαλλον θα στερεψει απο W!

για default δεν το συζητω, ειναι υπεραρκετο!!!

Παίδες έχει γίνει λεπτομερής έλεγχος κατανάλωσης με βατόμετρο και αυτά που είδα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.Αν θέλετε σας αναφέρω και λεπτομέρειες.

Για μένα αφού πας σε cf τότε να πάρεις το μεγάλο γιατί με overclocking σε κάρτα και cpu δε θα έχεις μόνο πρόβλημα αλλά απλά...ΔΕΝ.

[MENTION=22021]560SEL[/MENTION]

Πες μου λίγο τι σύστημα έχεις και αν θα κάνεις overclock σε cpu ή κάρτες.

[MENTION=20934]The One[/MENTION]

Ποιο calculator man???Αλλά και με τι σύστημα?Γιατί το σύστημά του το ξέρεις???Ή μόνο για τις κάρτες λές?Που αυτό δεν έχει νόημα μιας και 150watt μπορεί και λογικά δεν φτάνουν για το υπόλοιπο σύστημα!

Το calculator βγαζει κοντα στα 600W με CF. Αρα τα 750 ειναι υπεραρκετα για overcklocking.

Να ειμαστε και λογικοι, μην ειμαστε και πλεονεκτες...:p

ασε τα calculators, δεν ειναι για εδω....!

ΜΟΝΟ wattομετρο πριζας θα σου πει την αληθεια! και με Crossfire + overclocking μην εισαι σιγουρος οτι θα φτανουν τα ~700W~.....! και δεν εννοω με 2χ6850, ε?

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΝ δεν υπαρχει ηδη, μηπως να καναμε ενα θεμα ξεχωριστο, οπου θα αναγραφαμε τη συνθεση του/των PC μας και την καταναλωση τους, μετρημενη ομως με Wattομετρο πριζας μονο? ετσι να υπαρχει και σαν στατιστικο, ωστε καποιος που φτιαχνει μια συνθεση να ξερει τι ΘΑ καταναλωνει?

Λοιπον, το συστημα μου θα ειναι το εξης:

Amd FX-6100

Gigabyte GA-990XA-UD3

Sapphire HD 6970 (δεν θα παρω τελικα 2 6950 γιατι ειναι λιγο υπερβολη, με μια 6970 πιστευω θα ειναι καλυμενος)

Aerocool Strike X

Corsair Vengeance 8GB

Corsair A70

2x Seagate HDD

LG DVD-RW

LG IPS23V-PN

Η καρτα καιει maximum 250watt, επωμενος κατεβαινουμε σε τροφοδοτικο. Εκτος απο τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων μπορει να μου πει καποιος ποσα watt χρειαζεται το παραπανω συστημα;;; σημειωση: o/c θα κανω μονο στην cpu το πολυ μεχρι 4-4.5ghz, τιποτε αλλο... H cpu και gpu θελουν 345watt, επομενος τα υπολοιπα υποσυστηματα ποσα watt χρειαζονται;;; Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Η καρτα καιει maximum 250watt

Με overclock(πυρήνα αλλά και τάση)θα καίει παραπάνω.

Αλλά αφού τελικά αποφάσισες να έχεις μία κάρτα,τότε και με ένα 650άρι θα είσαι μια χαρά.Κοίτα σε corsair ή κάτι αντίστοιχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.