Jump to content

SIMPLE (ΑΠΛΟΣ) Casio Scientific Calculator

sotiris

Recommended Posts

Ψάχνω να αγοράσω ένα φτηνό casio επιστημονικό computer-άκι που να ΜΗΝ παίρνει συναρτήσεις. Έχει κανείς κανένα υπόψιν? (δεν θέλω το X-30 που βγάζει η Texas Instruments γιατί προτιμώ τα casio).

Ή έστω κάναν κωδικό από κάνα παληό να δω ebay, γιατί όλα έχουν συναρτήσεις και ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Thank ρε magicman αυτό έψαχνα.

Εξυπνάκια από πάνω έχω το ti-89 και μου τα έχει τετραγωνίσει, για να βάλεις ένα λογάριθμο πρέπει να πας στο μενού του μενού κλπ κλπ :p:hehe:

Αν δεν θες μόνο Casio, κοίτα και το Sharp Writeview EL-506W. Έχει και συναρτήσεις κλπ, το ξέρω, αλλά όλα τα χρήσιμα (τριγωνομετρικά, λογαριθμικά, τετράγωνα, κύβοι, ρίζες κλπ) είναι διαθέσιμα σε κουμπιά χωρίς να μπαίνεις σε μενού. Επίσης λόγω Writeview είναι πολύ εύκολο να γράψεις.

Παιδες δεν θελω συναρτησεις γιατι με καθυστερουνε. Θελω να βαζω νουμερα να βαζει αποτελεσμα, οχι να σκεφτομαι. 5 λεπτα που να βαλω τις παρενθεσεις.

εχω φερει δυστυχως μονο το ti-89, κανει παπαδες, αλλα πολλες φορες μου χρειαζεται κατι πιο απλο. και το απλο το ξεχασα αθηνα. τελικα θα παρω το fx-85s ή το fx-82s, δεν θελω τα es etc. βασικα οτι δεν εχει σταυρο κατευθυνσης καλο ειναι, απλα τα ti εχουν μια βλακεια με το +/- που το χουν σε αλλο κουμπι και γι αυτο θελω casio!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.