sotiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2011 Ψάχνω να αγοράσω ένα φτηνό casio επιστημονικό computer-άκι που να ΜΗΝ παίρνει συναρτήσεις. Έχει κανείς κανένα υπόψιν? (δεν θέλω το X-30 που βγάζει η Texas Instruments γιατί προτιμώ τα casio). Ή έστω κάναν κωδικό από κάνα παληό να δω ebay, γιατί όλα έχουν συναρτήσεις και ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 ΑΡΙΘΜ/ΝΗ CASIO FX-82SX-w ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ - www.vasilikos.com.grαυτο εχω χρονια τωρα, και ειμαι ευχαριστημενος παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 παρε ενα με συναρτησεις, μπορει να σου χρειαστει στο μελλον και να μπαινεις στο κοπο να ξανακανεις thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Thank ρε magicman αυτό έψαχνα. Εξυπνάκια από πάνω έχω το ti-89 και μου τα έχει τετραγωνίσει, για να βάλεις ένα λογάριθμο πρέπει να πας στο μενού του μενού κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Το έχω το πιο πάνω, πάρα πολύ καλό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Αν δεν θες μόνο Casio, κοίτα και το Sharp Writeview EL-506W. Έχει και συναρτήσεις κλπ, το ξέρω, αλλά όλα τα χρήσιμα (τριγωνομετρικά, λογαριθμικά, τετράγωνα, κύβοι, ρίζες κλπ) είναι διαθέσιμα σε κουμπιά χωρίς να μπαίνεις σε μενού. Επίσης λόγω Writeview είναι πολύ εύκολο να γράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 22, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Καλό το fx 82es, αλλά το fx 85 που έχω έχει φανερά καλύτερη ποιότητα κατασκευήςΜε άλλα λόγια πατάς κουμπάκι και γουστάρεις τη ζωή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 22, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Παιδες δεν θελω συναρτησεις γιατι με καθυστερουνε. Θελω να βαζω νουμερα να βαζει αποτελεσμα, οχι να σκεφτομαι. 5 λεπτα που να βαλω τις παρενθεσεις.εχω φερει δυστυχως μονο το ti-89, κανει παπαδες, αλλα πολλες φορες μου χρειαζεται κατι πιο απλο. και το απλο το ξεχασα αθηνα. τελικα θα παρω το fx-85s ή το fx-82s, δεν θελω τα es etc. βασικα οτι δεν εχει σταυρο κατευθυνσης καλο ειναι, απλα τα ti εχουν μια βλακεια με το +/- που το χουν σε αλλο κουμπι και γι αυτο θελω casio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.