Jump to content

Για μια παραγγελία????

Nedi46

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να παραγγείλω δύο πράγματα από το www.watercooling.de (Additive Deep-Blue, UV-active, 50 ml) και κατι αλλα

PUR tube 10/8 - UV transparent/blue) τι ακριβός χρειάζεται και είναι σίγουρο ότι θα έρθει η παραγγελία???? γίνετε με κάρτα που έχω για αναλήψεις χρημάτων που έχω λογαριασμό???

η καρτα σου δεν κανει.....θες πιστωτικη..........αυτη που εχεις ειναι μονο για αναληψη χρηματων και οχι για ενεργειες καταθεσης σε λογαριασμο.(cash card)

ok!!!! ποσο λες να μου να παει με τα μεταφορικα αν το ποσο ειναι γυρο στα 60ευρο???

δεν ειμαι σιγουρος.....απο οτι μου ειπανε αλλα παιδια με παραγγελιες απο εξωτερικο το κιλο παει στα 10-15 ευρω........περιμενε κι αλλες γνωμες για πιο σιγουρα

με την πιστωτική ώμος δεν ξέρω τι παίζει!!!! μην γίνουν το 60---260!!!!

Στο Watercooling.de θα σου βγάλει το ακριβές ποσό των μεταφορικών λίγο πριν ολοκληρωθεί το checkout..Οι συναλλαγές μέσω internet είναι όσο ασφαλείς είναι και οι συναλλαγές στην καθημερινή ζωή.

ναι δεν λεω!!! εχω παραγγηλει 5-6 απο το hac αλλα ηταν αντικαταβολη!!! τωρα με την πιστωτική δεν ξερω τι παιζει????!!!!!

Εχω κανει 2 παραγγελίες ηδη, και περιμένω την τρίτη. Για τ δικα σου υπολόγισε 10-13€. Επίσης υπολόγισε 10 εργάσιμες μέρες για να ερθει το δεμα. Το συγκεκριμενο site δεχεται πιστωτικες (Credit cards) και οχι αναλήψεως (Debit cards). Eπίσης μπορείς να βαλεις τα χρήματα κατευθείαν στον λογαριασμό τους κ να ξεμπερδευεις...

Αυτα. Ελπίζω να βοηθησα καπως

Γιάννη ξέρεις πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά ποσού σε λογαριασμό στη Γερμανία??Θεωρητικά, εντός ΕΕ, με βάση ένα πρόσφατο νόμο, θα έπρεπε η προμήθεια να είναι ίση με την αντίστοιχη για μεταφορά ποσού εντός Ελλάδος. Όμως, όταν ρώτησα σε μια τράπεζα, ένας όχι και πολύ πρόθυμος υπάλληλος μου είπε ότι η ελάχιστη προμήθεια για Γερμανία είναι 17. Ισχύει κάτι τέτοιο???

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 09:39]

Γιάννη ξέρεις πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά ποσού σε λογαριασμό στη Γερμανία??Θεωρητικά, εντός ΕΕ, με βάση ένα πρόσφατο νόμο, θα έπρεπε η προμήθεια να είναι ίση με την αντίστοιχη για μεταφορά ποσού εντός Ελλάδος. Όμως, όταν ρώτησα σε μια τράπεζα, ένας όχι και πολύ πρόθυμος υπάλληλος μου είπε ότι η ελάχιστη προμήθεια για Γερμανία είναι 17. Ισχύει κάτι τέτοιο???

Ναι ετσι ειναι αλλα υπαρχει η περιπτωση να σου βγει 3-4 περισσοτερο αναλογα με την γερμανικη τραπεζα. Τωρα μια καλη λυση ειναι να κανεις λογαριασμο στν citybank στην ελλαδα και εναν international στην ιδια τραπεζα. Βαζεισ στην ελληνικο σου λογαριασμο τα περνας online στον δικο σου του εξωτερικου και μετα με εμβασμα στην τραπεζα της επιλογης σου στην Γερμανια. Ολλο αυτο κανει 1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και 8α φανουν σε αυτον σε 4 μερες.

Τωρα τα μεταφορικα απο Γερμανια. θα σου ερθει με DHL (κρατικη για αποστολες εξωτερικου) και κανει 18 για 5Kg αν παει παραπανω................ lol lol lol lol πληρωνεις το αμπαλαζ χρυσο.

17€ θα ειναι αν πας στην τραπεζα και χρειαστεί να "απασχολήσεις" κάποιον απο τους υπαλλήλους.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχω κανει 2 παραγγελίες ηδη, και περιμένω την τρίτη. Για τ δικα σου υπολόγισε 10-13. Επίσης υπολόγισε 10 εργάσιμες μέρες για να ερθει το δεμα. Το συγκεκριμενο site δεχεται πιστωτικες (Credit cards) και οχι αναλήψεως (Debit cards). Eπίσης μπορείς να βαλεις τα χρήματα κατευθείαν στον λογαριασμό τους κ να ξεμπερδευεις...

Αυτα. Ελπίζω να βοηθησα καπως

ok!!!! ευχαριστω!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.