Nedi46 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2004 Θέλω να παραγγείλω δύο πράγματα από το www.watercooling.de (Additive Deep-Blue, UV-active, 50 ml) και κατι αλλαPUR tube 10/8 - UV transparent/blue) τι ακριβός χρειάζεται και είναι σίγουρο ότι θα έρθει η παραγγελία???? γίνετε με κάρτα που έχω για αναλήψεις χρημάτων που έχω λογαριασμό???
greekfragma Ιούνιος 23, 2004 #2 Ιούνιος 23, 2004 η καρτα σου δεν κανει.....θες πιστωτικη..........αυτη που εχεις ειναι μονο για αναληψη χρηματων και οχι για ενεργειες καταθεσης σε λογαριασμο.(cash card)
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 Author #3 Ιούνιος 23, 2004 ok!!!! ποσο λες να μου να παει με τα μεταφορικα αν το ποσο ειναι γυρο στα 60ευρο???
greekfragma Ιούνιος 23, 2004 #4 Ιούνιος 23, 2004 δεν ειμαι σιγουρος.....απο οτι μου ειπανε αλλα παιδια με παραγγελιες απο εξωτερικο το κιλο παει στα 10-15 ευρω........περιμενε κι αλλες γνωμες για πιο σιγουρα
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 Author #5 Ιούνιος 23, 2004 με την πιστωτική ώμος δεν ξέρω τι παίζει!!!! μην γίνουν το 60---260!!!!
Shaman Ιούνιος 23, 2004 #6 Ιούνιος 23, 2004 Στο Watercooling.de θα σου βγάλει το ακριβές ποσό των μεταφορικών λίγο πριν ολοκληρωθεί το checkout..Οι συναλλαγές μέσω internet είναι όσο ασφαλείς είναι και οι συναλλαγές στην καθημερινή ζωή.
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 Author #7 Ιούνιος 23, 2004 ναι δεν λεω!!! εχω παραγγηλει 5-6 απο το hac αλλα ηταν αντικαταβολη!!! τωρα με την πιστωτική δεν ξερω τι παιζει????!!!!!
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #8 Ιούνιος 24, 2004 Εχω κανει 2 παραγγελίες ηδη, και περιμένω την τρίτη. Για τ δικα σου υπολόγισε 10-13. Επίσης υπολόγισε 10 εργάσιμες μέρες για να ερθει το δεμα. Το συγκεκριμενο site δεχεται πιστωτικες (Credit cards) και οχι αναλήψεως (Debit cards). Eπίσης μπορείς να βαλεις τα χρήματα κατευθείαν στον λογαριασμό τους κ να ξεμπερδευεις...Αυτα. Ελπίζω να βοηθησα καπως
Shaman Ιούνιος 24, 2004 #9 Ιούνιος 24, 2004 Γιάννη ξέρεις πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά ποσού σε λογαριασμό στη Γερμανία??Θεωρητικά, εντός ΕΕ, με βάση ένα πρόσφατο νόμο, θα έπρεπε η προμήθεια να είναι ίση με την αντίστοιχη για μεταφορά ποσού εντός Ελλάδος. Όμως, όταν ρώτησα σε μια τράπεζα, ένας όχι και πολύ πρόθυμος υπάλληλος μου είπε ότι η ελάχιστη προμήθεια για Γερμανία είναι 17. Ισχύει κάτι τέτοιο???
skelos1416003162 Ιούνιος 24, 2004 #10 Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 09:39] Γιάννη ξέρεις πόσο είναι η προμήθεια για μεταφορά ποσού σε λογαριασμό στη Γερμανία??Θεωρητικά, εντός ΕΕ, με βάση ένα πρόσφατο νόμο, θα έπρεπε η προμήθεια να είναι ίση με την αντίστοιχη για μεταφορά ποσού εντός Ελλάδος. Όμως, όταν ρώτησα σε μια τράπεζα, ένας όχι και πολύ πρόθυμος υπάλληλος μου είπε ότι η ελάχιστη προμήθεια για Γερμανία είναι 17. Ισχύει κάτι τέτοιο??? Ναι ετσι ειναι αλλα υπαρχει η περιπτωση να σου βγει 3-4 περισσοτερο αναλογα με την γερμανικη τραπεζα. Τωρα μια καλη λυση ειναι να κανεις λογαριασμο στν citybank στην ελλαδα και εναν international στην ιδια τραπεζα. Βαζεισ στην ελληνικο σου λογαριασμο τα περνας online στον δικο σου του εξωτερικου και μετα με εμβασμα στην τραπεζα της επιλογης σου στην Γερμανια. Ολλο αυτο κανει 1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και 8α φανουν σε αυτον σε 4 μερες. Τωρα τα μεταφορικα απο Γερμανια. θα σου ερθει με DHL (κρατικη για αποστολες εξωτερικου) και κανει 18 για 5Kg αν παει παραπανω................ lol lol lol lol πληρωνεις το αμπαλαζ χρυσο.
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #11 Ιούνιος 24, 2004 Απλα 5. Οποιαδηποτα αλλη χρεωση ΔΕΝ υπάρχει. Για δεμα 7.3 κιλών πληρωσα 21
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #12 Ιούνιος 24, 2004 17 θα ειναι αν πας στην τραπεζα και χρειαστεί να "απασχολήσεις" κάποιον απο τους υπαλλήλους.
Nedi46 Ιούνιος 24, 2004 Author #13 Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εχω κανει 2 παραγγελίες ηδη, και περιμένω την τρίτη. Για τ δικα σου υπολόγισε 10-13. Επίσης υπολόγισε 10 εργάσιμες μέρες για να ερθει το δεμα. Το συγκεκριμενο site δεχεται πιστωτικες (Credit cards) και οχι αναλήψεως (Debit cards). Eπίσης μπορείς να βαλεις τα χρήματα κατευθείαν στον λογαριασμό τους κ να ξεμπερδευεις...Αυτα. Ελπίζω να βοηθησα καπως ok!!!! ευχαριστω!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.