ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 14, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Πάντως και εγώ την picollo της dolce gusto έχω, που αντικειμενικά έχει πολύ καλή τιμή, συν του ότι σου δίνει τη δυνατότητα παρασκευή ζεστών και κρύων καφέδων. όσο για την τιμή που έχουν οι κάψουλες της κυμαίνονται και αυτές στα ίδια επίπεδα, γύρω στα 4μισό ευρώ. εγω την έχω καταευχαριστηθεί!Οταν λες κρυο τι εννοεις ? Κρυο οπως ειναι το νερο στο ψυγειο? η χλιαρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 14, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Atromitos & dafniS "μποτάκια" είναι που απλά μπήκαν να διαφημίσουν την Χ καφετιέρα και τίποτα άλλο. Βρωμάν από διαγαλαξιακά μίλια μακριά. ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ και τους δυό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 14, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Οποίος φτιάχνει τσάι με την μηχανή του καφέ, απλά δεν ξέρει να πίνει τσάι.Η θερμοκρασία του νερού της μηχανής είναι απαγορευτική για τα φύλα του τσαγιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafniS Δεκέμβριος 21, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 hello ProPitsiriko$. sorry που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν εκτός γενικά. όταν λέω κρύο εννοώ παγωμένο, ξέρω γώ...χλιαρό σε καμία περίπτωση..βέβαια εξαρτάται και από το τι θεωρεί κρυο ο καθένας. για τα δικά μου γούστα είναι μια χαρά παντως. καλημέρες. sorry που ρωτάω κιόλας ..αλλά τα "μποτάκια" τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 21, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 bot=ρομποτ=μιμηση ανθρωπου= στην περιπτωση σου "προγραμα" που γραφει σε διαφορες σελιδες στο ιντερνετ και διαφημιζει διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bep1995 Αύγουστος 9, 2012 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω (ίσος από αγγελία, την βρήκα 45 ευρώ) ΛΙΝΚ την εσπρεσιέρα του τίτλουΑπλός θέλω να ακούσω αν έχετε γνώμες για το σύστημα Nespresso, από τα λίγα που είδα φαίνεται καλό, αν και δεν θα αγοράζω (αν τελικά το πάρω) κάψουλες, αλλά θα τις ξανά γεμίζω με espresso illy (πολύ καλή λύση μου φαίνεται..)Εσείς τι λέτε ;;; Η Nespresso κάνει καλό καφέ ;;;Πάντως φαίνεται πολύ εύκολο, [ame=http://www.youtube.com/watch?v=efjFS73AC2I]ΛΙΝΚ[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyllos Δεκέμβριος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλαΕχεις κανεις ιδεα απο μηχανη μεχρι 300 ευρω για αλεσμενο καφε στο σπιτι?ως ωρας μου εχουν συστησει την ascaso basic.την εχω βρει στο barista.gr που ειναι ο αντιπροσωπος της ascaso στην Ελλαδα. αξιζει τα λεφτα της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 29, 2012 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Gaggia Baby Twin | Skroutz.gr και μύλο γύρω στο 50αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.