andreas19 Δεκέμβριος 25, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Δεν εχω αγορασει ποτε απο εξωτερικο κατι ακριβο.Μονο απο ebay/amazon εχω αγορασει και εγω, οποτε δεν ξερω να σου πω ακριβως τι προσφορες παιζουν.Σχετικα με το lenovo, εχουν διαβασει πολυ καλα λογια για το service (πρωην Ibm αλλωστε).Για το συγκεκριμενο λαπτοπ δες εδω review:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jOr1xHlw2UM&feature=related]Lenovo Ideapad Y570 - laptop.bg (English Full HD version) - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=AySuxrwXjsw&feature=related]Lenovo Y570 First Impressions - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Δεκέμβριος 25, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Σε ευχαριστω πολυ Ανδρεα για την βοηθεια σου. Χρονια πολλα και καλες γιορτες να εχεις.:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 25, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Χρονια πολλα με υγεια για ολους μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιανουάριος 31, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Παιδια παρακαλω την βοηθεια σας.Λογω καποιων συμβαντων που δεν υπολογιζα τελικα δεν αγορασα φορητοθα ηθελα να με απαντησετε εαν αξιζει να επισκευασω τον παλιο μου φορητο.Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο περιπου θα με κοστισει αν παω στο πλαισιο για αλλαγη:ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΠΟ 5400 σε 7200 rpmΜΠΑΤΑΡΙΑΣΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥΜΕΝΤΕΣΕ η ακομα και αλλαγη του σασι απο τον φορητο επειδη εχει σπασει λογω του μεντεσε.Περιμενω τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 31, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 μπαταρια: original --> 80-90 ευρω. Απομιμηση--> 50-60 ευρω.Σκληρο δισκο--> αναλογως τον δισκο που θα βαλεις μεσα. Σιγουρα 50+ ευρω.Μεντεσες: αναλογως το μοντελοπληκτρολογιο: Σιγουρα 40+.Βαλε και ενα 50αρι (και λιγα λεω, ειδικα στο Πλαισιο) εχεις φτασει τα 200+ ευρω.Για εμενα, ΔΕΝ συμφερει να κανεις κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιανουάριος 31, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Σε ευχαριστω που απαντησες Ανδρεα.Ετσι πως ηρθαν τα πραγματα πρεπει να γλυτωσω οσο πιο πολλα λεφτα μπορω αρα αποκλειεται να αγορασω λαπτοπ.Στο θεμα των χρηματων αν ειναι να δωσω 200 ευρω για την επισκευη του φορητου, θα τα δωσω αναγκαστικα γιατι δεν εχω 300-400ευρω επιπλεον για να αγορασω αλλο φορητο (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ).:hang3:Οσον αφορα την μαρκα του φορητου ειναι TURBO-X Clevo M570RU.(ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ GAMING LAPTOP πριν 2 χρονια):dance3:Ο παλιος δισκος ηταν 200Gb στις 5400 στροφες ο οποιος καηκε, αρα ενας 300-500Gb στις 7200 στροφες δεν θα με χαλουσε.Πληκτρολογιο οπωσδηποτε πρεπει να αλλαξω γιατι λειπουν τρια σημαντικα κουμπια.Μπαταρια οπωσδηποτε γιατι χωρις τον φορτιστη αντεχει 10 λεπτα.Στο τελος επειδη δεν καταλαβα καλα, τα 50 ευρω που λες ειναι για αλλαγη σασι φορητου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 1, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Ναι, στο σασι αναφερομαι.Αν και θεωρω πως με βαση τις τιμες του Πλαισιου λεω πολυ λιγα.Πολυ φοβαμαι μην σου ζητησουν καμια 200αρα, γιατι αν δεις στα σκετα barebone που πουλανε, τα εχουν πανω απο 200ευρω.Ασχετα αν κοστιζουν 5 ευρω σε αυτους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Φεβρουάριος 1, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Μεσα στις επομενες μερες θα παω στο πλαισιο να ρωτησω, αν με πουν υπερβολικη τιμη (250+ ευρω) μαλλον δεν θα το κανω. Πριν ομως να παω μου εκατσε μια περιπτωση πριν απο λιγη ωρα απο την οποια μπορω να βρω τα κομματια για το λαπτοπ μου (σασι,μπαταρια,πληκτρολογιο). Αν παω στο πλαισιο για συναρμολογηση μονο ποσο θα με κοστισει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Βασικα το ιδιο θα σου προτεινα και εγω.Καλυτερα να βρεις κομματι κομματι (πχ μπαταρια βρισκεις ανετα απο ebay, αλλιως στην Αθηνα ειναι ο Δησιος που εχει για φορητα). Πιο φθηνα θα σου βγει.Παντως και παλι δεν θα πολυσυμφερει στο Πλαισιο.Για να σου δωσω μια ιδεα: Για να σου βαλουν τις μνημες ραμ (μια διαδικασια 2-3 λεπτων) κοστιζει 30ευρω στο Πλαισιο.Ειναι προτιμοτερο να το πας σε ενα καταστημα συνοικιακο που ειδικευεται σε λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Φεβρουάριος 1, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Ανδρεα η οποιος αλλος ξερει παρακαλω ας απαντησει.Υστερα απο ψαξιμο βρηκα το εγχειριδιο του φορητου μου.Το λαπτοπ οπως εγραψα παραπανω ειναι το clevo m57ru.Διαβασα οτι η καρτα γραφικων ειναι η: Nvidia Geforce 8700 GTNB8E-SE MODULAR512 DDR3 VIDEO RAMPci Εxpress* 16Συμβατο με DirectX 10.0ΜΧΜ-ΙΙΙΥποστηριζει HDCP.Μπορω να αλλαξω την καρτα γραφικων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.