Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ

TASOS V

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος στο TheLab και θα ηθελα να με πειτε την γνωμη σας σχετικα με τον TURBO X Maestro HR i524-450 2VR.Ο φορητος προοριζεται για ταινιες και παιχνιδια οπως F1 2011 MW2/MW3 και BATTLEFIELD 3.Για τηντιμη του βλεπω οτι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα.Θα μου προτεινατε καποιον καλυτερο φορητο;Τα λεφτα που διαθετω για την αγορα φορητου ειναι μεχρι 800 ευρω.

Παρακαλω οποιος γνωριζει για τονσυγκεκριμενο φορητο ας με βοηθησει.

Ευχαριστω παιδια που απαντησατε στην απορια μου και μου δωσατε καλες επιλογες αλλα:

[MENTION=8723]MOS[/MENTION]:Ο φορητος που με προτεινεις ειναι καλος αλλα ειναι λιγο ακριβοτερος εχει οθονη 15,6" αντι 17,3" ο επεξεργαστης ειναι χρονισμενος στα 2,2 αντι 2,4 GHz και καρτα γραφικων ειναι GT540M αντι GT555M αλλα εχει μεγαλυτερη RAM ο δικος σου.:)

[MENTION=15732]andreas19[/MENTION]:Καλες και οι δικες σου επιλογες Ανδρεα αλλα ξεπερνουν για λιγο τα 800 ευρω και εχουν οθονη 15,6".

Δικια μου γνωμη οσο αφορα για τις καρτες γραφικων πιστευω πως η GT555M ειναι καλυτερη σε επιδοσεις απο την 6770M & GT540M.

Τι γνωμη εχετε για τους φορητους TURBO X γιατι εχω ακουσει πολλα γιαποιοτητα κατασκευης:nothing:

Ευχαριστω παιδια που απαντησατε στην απορια μου και μου δωσατε καλες επιλογες αλλα:

[MENTION=8723]MOS[/MENTION]:Ο φορητος που με προτεινεις ειναι καλος αλλα ειναι λιγο ακριβοτερος εχει οθονη 15,6" αντι 17,3" ο επεξεργαστης ειναι χρονισμενος στα 2,2 αντι 2,4 GHz και καρτα γραφικων ειναι GT540M αντι GT555M αλλα εχει μεγαλυτερη RAM ο δικος σου.:)

ναι αλλά Core i7, μικρότερη οθόνη για μικρότερη κάρτα γραφικών που δεν είναι και τρελές η διαφορές τους ίσα ίσα που από ανάλυση μπορεί να είναι και πιο εντάξει στα games και για την RAΜ αυτό που είπες :p

[MENTION=8723]MOS[/MENTION] Ο.Κ. Πες μου ομως επειδη δεν τα καταλαβαινω και πολυ καλα.

Ο Core i7 στα 2,2 ειναι καλυτερος αποτον i5 στα 2,4;:wall:

Οσον αφορα την καρτα γραφικων η GT540M βρισκεται στην 100η θεση ενω η GT 555M στην 64η συμφωνα με την notebookcheck.net/mobile graphic cards οποτε δεν το λες μικρη διαφορα.:dance3:

Η μνημη του φορητου αυτου ειναι στα 6 GB σηκωνει μελλοντικη αναβαθμιση;

Τι γνωμη εχεις για τους TURBO X φορητους; (ποιοτητα κατασκευης και αποδοση/τιμη)

Με προβληματίζει που πρόκειται για φορητό για αυτό σου λέω για i7, με την μεγαλύτερη ανάλυση όμως ?

Ναι πάει ως τα 8GB, άκου και τις απόψεις των άλλων και καταλήγεις....μην βιαστείς :)

Τα turbox ειναι αυτο που λεμε value for money.

ΑΛΛΑ δεν χαρακτηριζονται και ως αξιοπιστα λαπτοπ.

Το 1ο αρνητικο ειναι οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση (με +40ευρω πας στα 2 χρονια, με +90ευρω στα 3 χρονια).

Το 2ο αρνητικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης που πολλα turbox ειναι φτιαγμενα απο αθλια υλικα (πολυ ψευτικα πλαστικα).

[MENTION=15732]andreas19[/MENTION]:Ανδρεα δεν με νοιαζει τοσο πολυ η ποιοτητα των πλαστικων αλλα μην ειναι τιποτα υποπτο στην συνθεση του φορητου.Ειχα και παλια εναν TURBO X:CPU INTEL CORE 2 DUO 2GHz RAM 4GB DDR3 HDD 200 GB VGA NVIDIA 8600GT 512 DDR2 και 17" οθονη και απο δικια μου βλακεια εσπασε ο μεντεσες της οθονης τον πηγα για service μου τον εφτιαξαν αλλα και παλι ειχα προβλημα με το σασι που ειχε ραγισει κατω απο την οθονη και τελικα εσπασε.Μετα απο λιγο καιρο με καηκε ο δισκος απο διακοπη ρευματος.:wall:

Δεν μπορω να πω οτι το υλικο του φορητου ηταν της πλακας αλλα ουτε και κορυφαιο.

Το μονο προβλημα που μπορω να πω οτι ειχα ηταν οτι οσο περνουσε η ωρα ζεσταινοταν αρκετα.

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] & Andreas19

Ναι 17" οθονη θελω.(Για ταινιες πιο πολυ)

Αλλα για να συνδυασεις 17" οθονη με πολυ καλες επιδοσεις πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη οσον αφορα για επωνυμο φορητο.Για τον λογο αυτο ειπα για τον TURBO X Maestro σε παραπανω σχολιο μου.

Αν μπορω να εχω ιδιες η καλυτερες επιδοσεις με εναν φθηνοτερο φορητο απο αυτον που θελω εγω που κυμαινεται στα 749 ευρω δεν θα ελεγα οχι σε φορητο με 15,6" οθονη

• 1 month later...

Περασε ενας μηνας και ακομα δεν εχω καταληξει για τα καλα σε καποιον φορητο.

Εψαξα παντου απο MULTIRAMA,ΠΛΑΙΣΙΟ,ESHOP,SHOP13 μεχρι AMAZON,EBAY και εχω βρει δυο μηχανακια :

HP PAVILION DV6-6002EV

CPU:i5 2410 2,3 GHZ

RAM:4GB 1333 MHZ

HDD:750/ 7200

GPU:AMD Radeon 6770m 1 GDDR5

και οθονη 15,6" 1360χ768

ΤΙΜΗ:670 ευρω

DELL INSPIRON Q17R

CPU:i7 2630QM 2,2 GHZ

RAM:6 GB/1333MHZ

HDD:750GB/5400

GPU:NVIDIA GT525 2GB

Οθονη 17,3" 1600χ900

ΤΙΜΗ:900 ευρω

Ποιον απο τους δυο ειναι ο καλυτερος για τα παιχνιδια που αναφερα στο πρωτο μυνημα;

Παντως εγω παω προς τον HP λογω πολυ καλυτερης καρτας γραφικων και ταχυτερου δισκου.

Παρακαλω βοηθηστε με να διαλεξω.

Ανδρεα πρωτα απ΄ ολα να σε ευχαριστησω που απαντησες.

Οντως ο φορητος dell xps εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αν και η καρτα γραφικων του ειναι κατωτερη της 6770m αλλα εχει τετραπυρηνο cpu.

Σκοπος που εβαλα αυτα τα δυο μηχανηματα ηταν να καταλαβω ποιο μηχανημα ειναι καλυτερο,δηλαδη αν αξιζει να δωσω 230 ευρω παραπανω για το dell με τον τετραπυρηνο cpu και την gt 525 που ειναι μια μετρια καρτα γραφικων για παιχνιδια η το hp με διπυρηνο cpu αλλα την high-end 6770m.

Πες μου με ποιο θα εχω καλυτερες επιδοσεις συγκρινοντας τα και με το dell που προτεινες.

Στα παιχνιδια η καρτα γραφικων ειναι που παιζει τον σημαντικοτερο ρολο.

Ειχα ενα dell με τον p6100 (2x2ghz) και την 5650m και επαιζα πολυ ικανοποιητικα.

Πηρα αργοτερα ενα toshiba με τον i5-480m (2x2.66ghz) και παλι την 5650m και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα.

Οποτε, εφοσον το θες ουσιαστικα για παιχνιδια, κλινεις περισσοτερο προς την καρτα γραφικων.

Παντως, μεταξυ της Gt550m και της 6770m ουσιαστικη διαφορα δεν θα δεις.

Δες και εδω: Gt550m

Η 6770 ειναι μολις μερικες θεσεις παραπανω. Τιποτα το αξιοσημειωτο δηλαδη.

Αν θες ομως απαραιτητως τον καλυτερο δυνατο συνδυασμο -αλλα σε 15αρι με νορμαλ αναλυση- πας εδω: Lenovo

Αν ηταν στο χερι μου παντως, το xps 17 θα επαιρνα με κλειστα τα ματια.

Δεν νομιζω να το μετανιωνες.:T:

Πολυ καλος.

Απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και after sale service πως παει;

Σκεφτομουν να αγορασω και απο εξωτερικο γιατι εδω στην ελλαδα ειναι υπερκοστολογημενα αλλα δισταζω γιατι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις διαδικτυακες αγορες.

Στο dell αναφερεσαι σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης και το service;

Αν ναι, οσον αφορα το service στην Dell ειναι απλα αψογοι. Δυο χρονια εγγυηση next business day onsite (ερχεται σπιτι σου τεχνικος και στο φτιαχνει).

Απο κατασκευη ειναι επισης πολυ καλο. Σωμα αλουμινιου και τρομερα 2.1 jbl ηχεια.

Για το lenovo πες μου.

Ξερω οτι τα dell και τα toshiba εχουν κορυφαιο after sale service αλλα και ποιοτητα κατασκευης,επισης και τα hp εχω ακουσει καλα λογια.

Εχεις ποτε αγορασει ποτε απο το εξωτερικο;

Θα μου προτεινες καποιες εμπιστες ιστιοσελιδες εκτος απο amazon και ebay μπας και πιασω κανενα λαβρακι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.