Jump to content

Πρόβλημα κάτα την διάρκεια του Format

Fu Manchu

Recommended Posts

Καλησπέρα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ελιναι ότι κατα την διάρκεια του φορματ μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν βρίσκει τον δίσκο μου.

Ομως στο Post screen μου δείχνει ότι υπάρχει ο δίσκος, καθώς επίσης μπαίνει και στα windows που θέλω να φορμάρω

Τι φτάιει και τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ελιναι ότι κατα την διάρκεια του φορματ μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν βρίσκει τον δίσκο μου.

Ομως στο Post screen μου δείχνει ότι υπάρχει ο δίσκος, καθώς επίσης μπαίνει και στα windows που θέλω να φορμάρω

Τι φτάιει και τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ...

μηπως θελει drivers(sata/achi)?Εσυ εκανες την προηγουμενη εγκατασταση?Τι win?xp?

Εκανα το n-lite, πέρασα όλους τους drivers αλλα τζίφος, το πρόβλημα παραμένει... Θα ξαναδοκιμάσω βέβαια...

edit... Τελικά άλλαξα μέσα από το bios την επιλογη serial ata mode σε ide και προχώρησε... Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημά μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.