Fu Manchu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 ΚαλησπέραΤο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ελιναι ότι κατα την διάρκεια του φορματ μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν βρίσκει τον δίσκο μου.Ομως στο Post screen μου δείχνει ότι υπάρχει ο δίσκος, καθώς επίσης μπαίνει και στα windows που θέλω να φορμάρωΤι φτάιει και τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ΚαλησπέραΤο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ελιναι ότι κατα την διάρκεια του φορματ μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν βρίσκει τον δίσκο μου.Ομως στο Post screen μου δείχνει ότι υπάρχει ο δίσκος, καθώς επίσης μπαίνει και στα windows που θέλω να φορμάρωΤι φτάιει και τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ...μηπως θελει drivers(sata/achi)?Εσυ εκανες την προηγουμενη εγκατασταση?Τι win?xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ναι win xp. ti drivers sata/ahci εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ναι win xp. ti drivers sata/ahci εννοείς;σε laptop τα βαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Οχι σε σταθερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Οχι σε σταθερό... για δωσε τα στοιχεια του υπολογιστη(cpu,mobo,ram,...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 η mobo είναι μια gigabyte GA 8S66LFXM-775H ram είναι 512 cpu intel pentium 4 3ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 φιλε θες sata drivers.Κατεβασε το nlite και φτιαξε ενα cd.Αυτη ειναι η λυση σου.Αν χρειαστεις βοηθεια πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 21, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το προσπαθήσω και θα σου πω... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Εκτός αν έχεις floppy drive, δεν χρειάζεσαι να φτιάξεις cd με το nlite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 22, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Mε floppy πως γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Νοέμβριος 22, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Εκανα το n-lite, πέρασα όλους τους drivers αλλα τζίφος, το πρόβλημα παραμένει... Θα ξαναδοκιμάσω βέβαια...edit... Τελικά άλλαξα μέσα από το bios την επιλογη serial ata mode σε ide και προχώρησε... Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.