ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 Καλησπέρα.Έχω αγοράσει ένα macbook pro με λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.7Κατεβάζοντας για εγκατάσταση οποιαδήποτε εφαρμογή αυτή βρίσκεται σε μορφή .dmg (πχ Skype)Οπως δοκιμάζω να την φορτώσω (διπλό κλίκ, disk utility...κλπκλπκλπ) αλλά τίποτα δεν λειτουργεί!Έχω φάει άπειρες ώρες σε φόρουμ και δεν μπορώ να βρω αποτελεσματική λύση.Καμία ιδέα?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 To dmg μετά από διπλό κλικ θα πρέπει να το βλέπεις σαν mounted disk. Και στο desktop σου, αλλά και στον finder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Νοέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Καλησπέρα.Έχω αγοράσει ένα macbook pro με λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.7Κατεβάζοντας για εγκατάσταση οποιαδήποτε εφαρμογή αυτή βρίσκεται σε μορφή .dmg (πχ Skype)Οπως δοκιμάζω να την φορτώσω (διπλό κλίκ, disk utility...κλπκλπκλπ) αλλά τίποτα δεν λειτουργεί!Έχω φάει άπειρες ώρες σε φόρουμ και δεν μπορώ να βρω αποτελεσματική λύση.Καμία ιδέα?ΕυχαριστώΔεξί, Get Info, και δες με πιο πρόγραμμα προσπαθεί να ανοίξει στο Open with - θα πρέπει με το DiskImageMounter που είναι μέρος του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Νοέμβριος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 με διπλό κλίκ δεν κάνει Mount κια γράφει οτι δεν αναγνωρίζει το αρχείο.επίσης με στο open with είναι το DiskImageMounterο μαναδικος τρόπος που βρήκα και έπιασε είναι αντί να κάνω διπλό κλίκ, να κάνω δεξί να πάω open with και να επιλέξω χειροκίνητα εκεί το DiskImageMounter...γιατί γίνεται αυτό? ενώ ειναι το default δεν πιάνει παρά μόνο οταν επιλέγεται χειροκίνητα...καμια ιδέα για να φτιάξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.