Jump to content

Αγορά ασύρματου modem router

xristossl1980

Recommended Posts

Πρώτη φορά που γράφω, αν και παρακολουθώ το forum εδώ και μερικά χρόνια. Πολλλά συγχαρητήρια σε όλους.

Στο θέμα μας : Σήμερα παρέδωσε το πνεύμα ένα ασύρματο modem-router που μου είχε δώσει ο ξάδερφος . Τίποτα το ιδιαίτερο ένα sagem από τον οτε με το οποίο η γραμμή κλείδωνε στα 7 - 7,5 mb/s. Το μεσημεράκι μου έφερε ένας φίλος dανεικό ένα ενσύρματο netgear και η γραμμή κλείδωνε σταθερά στα 11,8 - 12 mb/s. Τεράστια διαφορά! Επειδή βρίσκομαι κάπου στα 5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο, ποιο ασύρματο modem-router θα μου προτείνατε που θα μπορούσε να μου εξασφαλίσει μια καλή ταχύτητα και καλό σήμα wifi μέσα στο σπίτι. Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι το πολύ 60-65 ευρώ.

Ευχαριστώ!

Για το Netgear DGN2200 ποια είναι η γνώμη σας ; Για ασύρματη δικτύωση δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Μόνο το galaxy και το notebook συνδέονται και αυτά σε κοντινή απόσταση. Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κλειδώνει όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να είναι σταθερό. Αποσυνδέσεις δεν είχα ποτέ στην γραμμή. Απλώς μου έκανε τρομερή ετνύπωση οτι με το sagem κατέβαζα το πολύ με 950 kb/s ενώ με το netgear έφτασα και τα 1600 kb/s. Για το thomson δεν ξέρω ... είπα να πάω σε κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο. Υπόψιν τον τομέα modem δεν τον κατέχω ιδιαίτερα.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.