Jump to content

Επιτελους αναβαθμηση!!

Samael

Recommended Posts

Mεγιες!Μεγιες!Samael.....τελικα τα πηρες ολα αυτα που ελεγες πριν κανα μηνα!!!Αντε καλοδουλευτα.....να δω ποτε θα παρω κ εγω καινουριο Pc;)

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

πω πω ρε φίλε!!!!!!!!!!!! Ο σκληρός πρέπει να πετάει!!!! Πόσο πήγε??? Καλορίζικα !!!!! αυτα ειναι!!!!

Αρχική απάντηση από Samael

Σας ευχαριστω παιδια!

Φανη ελπιζω να ειμαι ακομα εδω στο LP Pt II !! :D

Πατριδα σε καλει η μαμα πατριδα?!? :p

Sandra Pro 2004 (2004.10.9.89)

Kατεβαζω HDTach και ποσταρω as soon...!

Thanx κ παλι :)

όχι αλλά θα την κόψω εγώ κόντα στο Noέμβριο για να ξεμπερδεύουμε και από τούτο.

Εμένα το SP2 λέει 2004.7.9.129 ! μήπως ήθελες να γράψεις 2004.7.9.89 ή εγώ έχω λάθος έκδοση?

Nα στε ολοι καλα παιδες ! :daisy:

Βασιλη αυτο το pc το περιμενω εδω κ 6 μηνες!!(καταραμενη επιδοτηση απο ΕΕ ηταν!)

Νedi πηγε πολυ ποιο κατω απο οτι κανει..... :D

Κωστα το παρτυ μολις αρχισε.....γιαυτο....δε λεμε πηγε αλλα εχει να παει(μολις μπει στο νερακι)!!! :devil:

Nοεμβριο μπες πατριδα!Η καλητερη εποχη ολων για στρατο!

Αυτο για σενα! :flower:

post-119-1416071034,0059_thumb.jpg

......καλοριζικα sam ...πολυ ωραια τα καινουρια σου πραγματακια...:D :D ...καλα πηγε ο cpu για αρχη ...αλλα μην τον ζοριζεις τον κακομοιρη με αερα ...μες στο καλοκαιρι.....κανε λιγο υπομονη........να ανοιξει σωστα βρε παιδι μου!!:D:p .........

Λοιποοοον....

Κατι οντος δε παει καλα με τους Raptor....

μπορεί να θέλει ψάξιμο με τους Raptor στο Stripe size κλπ. Αν θες κάντo με το HD tach 3.0.0 για να έχεις άμεση σύγκριση με το score του Unstop

Nοεμβριο μπες πατριδα!Η καλητερη εποχη ολων για στρατο!

Αυτο για σενα! :flower:

thanx Samael για τότε το βλέπω, τελικά εγώ έχω παλιά έκδοση :o

Morti το σημερινο ηταν ΒΙΑΣΜΟΣ@67' :D

Eιπα να τον ξυπνησω λιγακι δεν εχει στρωσιμο κ @@!!Καμια σχεση με ΧΡ παντως...πολυ ποιο σκυλος ο Α64 !

Kολησα με το RAID τωρα....

Τι εγινε λαθος ρε συς?Ρηχτε καμια ιδεα για να το βελτιωσω,πρωτη φορα εστησα RAID....

Μην αγχωνεσαι βρε, ο 3114 ειναι πονεμενη ιστορια, δεν εκανες κατι λαθος εσυ...

Αρχική απάντηση από enduracell

μπορεί να θέλει ψάξιμο με τους Raptor στο Stripe size κλπ. Αν θες κάντo με το HD tach 3.0.0 για να έχεις άμεση σύγκριση με το score του Unstop....

Δυστηχως αντιθετα με την vnf3 η znf3 δεν εχει nvidia raid αφου η chaintech βασιστηκε στο pcb της znf3-150

τώρα κατάλαβα. δηλαδή τα drives είναι πάνω σε sil3114. ’ρα είναι λογικό αφού είναι γνωστό, όπως είπε και ο Chosen, ότι αυτός ο controller δε παίζει και σωστά με Raptor (είπαν πως θα το διορθώσουν με BIOS update και Drivers τώρα δε ξέρω αν θα κάνουν ή έκαναν κάτι...)

Xμμ...κατι ειναι κ αυτο...ξαλαφρωσα....!

Θα την ψαξω για νεα ΒIOS τοτε.... :D

Αρχική απάντηση από enduracell

τώρα κατάλαβα. δηλαδή τα drives είναι πάνω σε sil3114. ’ρα είναι λογικό αφού είναι γνωστό, όπως είπε και ο Chosen, ότι αυτός ο controller δε παίζει και σωστά με Raptor (είπαν πως θα το διορθώσουν με BIOS update και Drivers τώρα δε ξέρω αν θα κάνουν ή έκαναν κάτι...)

Αρχική απάντηση από mortisboy

.......Sil 3114 sucksssssssssssssssssss..........:( :(

Sil3114 rockz!

Βασικα το 5035 Sil BIOS (ειναι το τελυταιο) που εχουν οι εκδοσεις BIOS της DFI LPBII/Ultra Infinity απο 0429 και μετα, εχει διορθωσει τα προβληματα συμβατοτητας Raptor-3114 αλλα αυτο σημαινει μονο οτι οι προσφιλεις σκληροι της WD απλως δουλευουν πλεον στον 3114. Αυτο ηταν το πρωτο βημα για την επιλυση του προβληματος. Τωρα για το θεμα της αποδοσης των, δεν ξερω αν πρεπει να περιμενουμε επομενο βημα απο την Sil καθως επιμενουν (και μαλλον εχουν δικιο) οτι αυτο το υπεροχο τσιπακι των 66MHz (το οποιο παρεπιπτοντως μαμοδερνει σε PCI controllers) ειναι αναπηρο στις onboard υλοποιησεις των 5-6 μητρικων που το χρησιμοποιουν, εξαιτιας της υλοποιησης και οχι του τσιπ καθεαυτου.

Σα να λεμε οτι μια Maserati δεν ειναι 100% Maserati σε εναν χωματοδρομο... ;)

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Τελικά καλός η κακός ο Sil3114 ? :) Το πρόβλημα λύθηκε και στις άλλες M/b ?

Οσες βγαλανε mobo BIOS με upgraded και το BIOS του Sil σε 5035, ναι, αλλα προσεξε: λυθηκαν τα προβληματα συμβατοτητας με Raptor, οχι απαραιτητα και αποδοσης. :)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:13]

Οσες βγαλανε mobo BIOS με upgraded και το BIOS του Sil σε 5035, ναι, ....

Απο την στιγμη που θα βγαλει μια εταιρια το παιρνεις και το ενσωματωνεις και στo δικο σου Bios

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.