zyx Ιούνιος 24, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ωραιο συστημα φιλαρακι. δεν φερνης τον 3400+ να τον δοκιμασουμε σε μενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 H δικια μου εχει το 5.0.31 Γινετε να περασω ΜΟΝΟ το ΒΙΟS του Sil με καποιο τροπο??? Εναλλακτικα,αξιζει λετε η αγορα μιας καρτας Raid ή οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που δεν τις καταλαβαινεις? Thanx Zyx Σε νερακι λες? (ηδη πηρα τα πρωτα εξαρτηματα κ ελπιζω απο βδομαδα να ειναι ετοιμο το wc μου!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 24, 2004 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 22:29] H δικια μου εχει το 5.0.31Γινετε να περασω ΜΟΝΟ το ΒΙΟS του Sil με καποιο τροπο???.... Βρες ενα bios μιας αλλης μητρικης που να εχει το 5.035 και με αυτο http://www.stormpages.com/crazyape/cbrom.htmlτο βγαζεις απο το ενα bios και το βαζεις στο δικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 πρόσεξε πιο θα χρησιμοποιήσεις μερικά κάνουν corrupte το BIOS κατά το packetάρισμα γιατί χρησιμοποιούν άλλο LHA compression από το ενδεδειγμένο. Eγώ χρησιμοποιώ το 2.07 όπου είναι το πιο συμβατό. Μη χρησιμοποιήσεις τα 6άρια θα σου κάνει σίγουρα corrupt όπως και το 2.17. Αν θες στο κάνω και γω (θα προσπαθήσω να το checkάρω με το modbin πριν στο δώσω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούνιος 24, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΣε νερακι λες? ε? οχι οχι λιγο πιο κατω απο το 0 :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 24, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 samael.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Τhanx unsto αλλα....ξερω γω......?!? Πατριδα θα σε κερασω καφεδια στην ταχυδρομιου αμα ξηγηθεις ετσι ομορφα! :daisy: Ζyx εχασα επισοδειο μαλλον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΠατριδα θα σε κερασω καφεδια στην ταχυδρομιου αμα ξηγηθεις ετσι ομορφα! :daisy: lol εντάξει τότε αν είναι για χουζούρι στην ταχυδρομείου να το κάνω. Την ZNF3-250 είπαμε ότι έχεις έτσι (αυτή δεν έχει το ενσωματωμένο SATA της nVidia σαν την VNF3..) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2004 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Sorry για το offtopic, αλλά τι εννοείς "χουζούρι" endu ?? Ρωτάω, γιατί στο αθήνα, χουζούρι δεν θα έκανα ποτέ με τον samael και σίγουρα ο samael με μένα.... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked samael.......... Τι ειν τουτο ωρε? (ΟΛΟΙΔΙΑ gfx scores!) Στο Aqua μαλλον με χαλαει κ η ram(256 ακομα,αυριο με το καλο 1GB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Lol εννοώ αραλίκι με χασμουρητό και μπανιστήρι τις Λαρισινές, γιατί εσείς όταν αχουζούρευτε τι κάνετε? lol (δε ξέρω μπορεί εγώ να το ξέρω λάθος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell lol εντάξει τότε αν είναι για χουζούρι στην ταχυδρομείου να το κάνω. Την ZNF3-250 είπαμε ότι έχεις έτσι (αυτή δεν έχει το ενσωματωμένο SATA της nVidia σαν την VNF3..) ? Nαι την ZNF3 εχω!Κανε τα μαγικα σου κ ελα msn μερια Αρχική απάντηση από RootX Sorry για το offtopic, αλλά τι εννοείς "χουζούρι" endu ?? Ρωτάω, γιατί στο αθήνα, χουζούρι δεν θα έκανα ποτέ με τον samael και σίγουρα ο samael με μένα.... :P:P Mωρε καααααναμε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2004 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Χαχαχα, αχουζουρεύουμε????? sorry, αλλά είχε πολύ πλάκα...Δεν ξέρω, το χουζούρι σημαίνει γυναικάκι και πάπλωμα......---------------------------------------------------------------------------------------Μετά την απάντηση του Samael, με έζωσαν τα φίδια... μπας και έχω ερμηνεύσει το χουζούρι αλλιώς???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 24, 2004 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 με τι timings εισαι και τι fsb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 κάτσε να τελειώσει ο αγώνας γιατί το βλέπω από το PC και για να παίξω με ασφάλεια πρέπει να μπω 98SE, μόλις τελειώσει θα το έχεις πιστεύω, εκτός και αν το βιάζεσαι...εντάξει παιδιά δε ξέρω αν την λέω καλά την λέξη. αλλά ουδεμία σχέση έχει με sex, όχι τίποτε άλλο αλλά να προστατέψω το Samael, αφού εμένα μου έχει βγει που μου έχει βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 24, 2004 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 256 πολυ λιγο!!!αντε τρελε παρε παρε!!!!γουσταρω νεες αγορες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχα, αχουζουρεύουμε????? sorry, αλλά είχε πολύ πλάκα... Δεν ξέρω, το χουζούρι σημαίνει γυναικάκι και πάπλωμα...... --------------------------------------------------------------------------------------- Μετά την απάντηση του Samael, με έζωσαν τα φίδια... μπας και έχω ερμηνεύσει το χουζούρι αλλιώς???? Χεχεχχ!Οπως το δει κανεις....η αληθεια ειναι μια παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 Author #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked 256 πολυ λιγο!!!αντε τρελε παρε παρε!!!!γουσταρω νεες αγορες!!! Θα σε χτυπησω ΑΛΥΠΗΤΑ αυριο Στελλιο....! Endu take your time ρεε(οχι τπτ αλλο αλλα θελω κ καλη δουλεια εεε!)! Εδω γυρο θα ειμαι...! Οσο για το ονομα....ασε.....μου κοτσαραν αλλο εμενα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 24, 2004 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 με έσωσες από ακόμα μια δημόσια κατακραυγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2004 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Ζητώ συγγνώμη αν με την απορία μου, προκάλεσα ηθικές βλάβες στον Samael, αλλά χουζούρι, όπως λέει το λεξικό σου, σημαίνει και χουζούρεμα, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει γυναικάκι και παπλωματάκι..../end of off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.