Jump to content

Αγορά Dell U2212hm

mithr

Recommended Posts

σε ευχαριστώ πολύ venom για την γρήγορη απάντηση, το είχα μεγάλη απορία.

δυστυχώς η κάρτα μου είναι onboard και δεν εχει ψηφιακή έξοδο.επιφυλάσσομαι σε επόμενη αναβάθμιση

EDIT: επίσης μόλις ανακάλυψα ότι το usb μου μία παίζει και μία όχι στην ίδια υποδοχή. αυτό πάλι τι είναι θέμα του vga ή της οθόνης?

ρώτησα και το παιδί από το μαγαζί που την αγόρασα που έχει 2311 μοντέλο και μου είπε ότι με vga σύνδεση ο προσανατολισμός δεν αλλάζει ούτε στη δικιά του οπότε το επιβεβαίωσα. άρα θα πάρω μία φτηνή κάρτα με ψηφιακή έξοδο.

επίσης μου είπε επίσης ότι και στο δικό του μοντέλο μια δουλεύουν τα usb και μία όχι αλλά αυτόν δε τον ενδιέφεραν και δεν ασχολήθηκε.εμένα που με ενδιαφέρουν όμως λέω να ρωτήσω στο support αν είναι normal ή όχι αυτό αλλά

η οθόνη δεν έχει service tag και το online scan που έχει στο site της dell επίσης δε μου βρίσκει service tag

Οπότε πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη dell? Υπάρχουν τηλέφωνα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.