Jump to content

Αγορά Dell U2212hm

mithr

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Dell U2212HM στα 183€ και θα ήθελα να μάθω γνώμες από κάποιον που την έχει ήδη ή και γενικά από άτομα που έχουν Dell πχ για το after sales support ή για οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο.

Είναι καλή γενικά για τα μάτια ή κουραστική?

Επίσης κάπου διάβασα για ένα revision number. Το συγκεκριμένο μοντέλο τι αριθμό έχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?

όχι την U2212HM εννοούσα υπάρχει και στις 22" μοντέλο

δε ξέρω παρόλο που είναι σχεδόν στα ίδια λεφτά τη θεωρώ πολύ μεγάλη αλλά μπορώ να το ξανασκεφτώ.

επίσης μένω Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα μου βγει ακριβώς στα ίδια λεφτά αλλά πάνω από τα 200€ θα πάει και νομίζω ξεφεύγει από το δικό μου budget

κάπου διάβασα ότι μερικές εμφανίζουν backlight bleeding. το έχει παρατηρήσει κανείς? γιαυτο και ρωτάω για το revision number που κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Πιστεψε με καθολου μεγαλη η 23αρα, μην σκεφτεις κατι μικροτερο απο αυτο εκτος αν θελεις να σου βγουν τα ματια ;)

γιατί θα μου βγουν τα μάτια στην 22άρα? έχει να κάνει με μέγεθος pixel?

επίσης ευχαριστώ για τις απαντήσεις :T:

περισσότερο θέλω 22" γιατί δεν έχω και το τεράστιο γραφείο

θα ρωτήσω τιμές και για την αντίστοιχη 23" τότε και αν συμφέρει θα το σκεφτώ σοβαρά :hmm:

σόρρυ που γίνομαι κουραστικός τη σύγκριση 22" και 23" γιαυτό που λες την έχεις διαπιστώσει έχοντας δουλέψει και στα 2 μεγέθη οθονών?

εγώ από 15" crt που χάλασε θα μετακομίσω σε τέτοια οθόνη. και από όσο θυμάμαι δε με κούραζε ιδιαίτερα οπότε γιατί να με κουράζει η 22"

Μα πρεπει να το βιωσεις πρωτα δεν μπορω να σου το περιγραψω :p

Αν εχεις χωρο στο γραφείο σου χτυπά την 23αρα... απλά... :D

Εγω πηγα απο 17 tft σε 20', οταν παω στην παλια μου οθόνη γελάω. :p

Εδω που ειμαι φοιτητής εχω το λαπτοπ(15αρι) ε και οταν παω σπιτι με την 20αρα ειναι σαν να εχω παει απο 20' σε 23-24'

Δεν ξερω αν με κατάλαβες (ειναι και η ωρα βλεπεις αργά :p)αλλα το θέμα ειναι οτι καρα αξιζει απο τη στιγμή που ειναι ακριβώς το ιδιο το κοστος κτίσης.

Απλα δεν ειδα να μας λες τι χρηση θα της κανεις και σε τι μηκος εισαι απο την οθονη

Μην το σκέφτεσαι καν αν είναι να πάρεις IPS monitor. Σχετικά με 22 ή 23, εγώ θα σου έλεγα 23. Εχεις δει τι διαφορά έχουν στις διαστάσεις; Κάτι μου λέει ότι η διαφορά τους είναι 1ή2 πόντοι, δεν πρόκειται να σου κάνει καμία διαφορά...

για απλή χρήση τη θέλω δηλαδή λίγο από όλα

όχι δεν έχω δει δίπλα δίπλα 22-23" οθόνες για να καταλάβω διαφορά στο μέγεθος :hmm:

επίσης ξαναλέω ότι για μένα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ίδιο το κόστος :wall: και φτάνει τα 40 ευρώ διαφορά

όταν λες μπανάνες honda22 δηλαδή τι προβλήματα είχες?

honda στις άλλαξαν δηλαδή για το backlight bleeding χωρίς πρόβλημα?

όσον αφορά τα καμμένα pixel νόμιζα μόνο η LG δίνει zero pixel εγγύηση.δίνει και η Dell?

πάντως εφόσον τόσος κόσμος τις προτείνει τελικά πείστηκα και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η Dell.

honda στις άλλαξαν δηλαδή για το backlight bleeding χωρίς πρόβλημα?

όσον αφορά τα καμμένα pixel νόμιζα μόνο η LG δίνει zero pixel εγγύηση.δίνει και η Dell?

πάντως εφόσον τόσος κόσμος τις προτείνει τελικά πείστηκα και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η Dell.

Ναι αφού είχε backlight bleeding σε 2 γωνίες και δεν ήταν καθόλου ομοιόμορφο. Έβγαζε μάτια.

Δεν έχει zero pixel εγγύηση αλλά σου δίνει σε ένα bright pixel.

χτες παρήγγειλα τελικά την U2212HM και σήμερα μου ήρθε :clap:

οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. καμμένο pixel φτου φτου δεν έχω ενώ backlight bleeding δε φαίνεται επίσης να έχω εκτός αν υπάρχει κάνα τεστ να κάνω για να είμαι πιο σίγουρος.

ψάχνω υποψήφια ταινία για να τεστάρω τις δυνατότητες της :rolleyes:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.