mithr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Dell U2212HM στα 183€ και θα ήθελα να μάθω γνώμες από κάποιον που την έχει ήδη ή και γενικά από άτομα που έχουν Dell πχ για το after sales support ή για οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο.Είναι καλή γενικά για τα μάτια ή κουραστική? Επίσης κάπου διάβασα για ένα revision number. Το συγκεκριμένο μοντέλο τι αριθμό έχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Μήπως εννοείς την 2312ΗΜ;Αν ναι, κορυφαία, πάρε τη.Αν όχι, ξέχνα την 22, υπάρχει η 23 στα ίδια χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 όχι την U2212HM εννοούσα υπάρχει και στις 22" μοντέλοδε ξέρω παρόλο που είναι σχεδόν στα ίδια λεφτά τη θεωρώ πολύ μεγάλη αλλά μπορώ να το ξανασκεφτώ.επίσης μένω Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα μου βγει ακριβώς στα ίδια λεφτά αλλά πάνω από τα 200€ θα πάει και νομίζω ξεφεύγει από το δικό μου budgetκάπου διάβασα ότι μερικές εμφανίζουν backlight bleeding. το έχει παρατηρήσει κανείς? γιαυτο και ρωτάω για το revision number που κυκλοφορεί στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Πιστεψε με καθολου μεγαλη η 23αρα, μην σκεφτεις κατι μικροτερο απο αυτο εκτος αν θελεις να σου βγουν τα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Πιστεψε με καθολου μεγαλη η 23αρα, μην σκεφτεις κατι μικροτερο απο αυτο εκτος αν θελεις να σου βγουν τα ματια γιατί θα μου βγουν τα μάτια στην 22άρα? έχει να κάνει με μέγεθος pixel? επίσης ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Ναι ακριβως γιαυτο. Και σαν μεγεθος θα σου φανει μικρο σε λιγο καιρο... (Για εμενα το ιδανικο ειναι 24'' στα 1920x1200. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 περισσότερο θέλω 22" γιατί δεν έχω και το τεράστιο γραφείο θα ρωτήσω τιμές και για την αντίστοιχη 23" τότε και αν συμφέρει θα το σκεφτώ σοβαρά σόρρυ που γίνομαι κουραστικός τη σύγκριση 22" και 23" γιαυτό που λες την έχεις διαπιστώσει έχοντας δουλέψει και στα 2 μεγέθη οθονών? εγώ από 15" crt που χάλασε θα μετακομίσω σε τέτοια οθόνη. και από όσο θυμάμαι δε με κούραζε ιδιαίτερα οπότε γιατί να με κουράζει η 22" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Μα πρεπει να το βιωσεις πρωτα δεν μπορω να σου το περιγραψω Αν εχεις χωρο στο γραφείο σου χτυπά την 23αρα... απλά... Εγω πηγα απο 17 tft σε 20', οταν παω στην παλια μου οθόνη γελάω. Εδω που ειμαι φοιτητής εχω το λαπτοπ(15αρι) ε και οταν παω σπιτι με την 20αρα ειναι σαν να εχω παει απο 20' σε 23-24' Δεν ξερω αν με κατάλαβες (ειναι και η ωρα βλεπεις αργά )αλλα το θέμα ειναι οτι καρα αξιζει απο τη στιγμή που ειναι ακριβώς το ιδιο το κοστος κτίσης. Απλα δεν ειδα να μας λες τι χρηση θα της κανεις και σε τι μηκος εισαι απο την οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Νοέμβριος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Μην το σκέφτεσαι καν αν είναι να πάρεις IPS monitor. Σχετικά με 22 ή 23, εγώ θα σου έλεγα 23. Εχεις δει τι διαφορά έχουν στις διαστάσεις; Κάτι μου λέει ότι η διαφορά τους είναι 1ή2 πόντοι, δεν πρόκειται να σου κάνει καμία διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Πάντως το support της dell είναι μια χαρά. Τέσσερις 23αρες οθόνες στη σειρά άλλαξα λόγω ότι έπεφτα σε κομμάτια μπανάνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 22, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 για απλή χρήση τη θέλω δηλαδή λίγο από όλα όχι δεν έχω δει δίπλα δίπλα 22-23" οθόνες για να καταλάβω διαφορά στο μέγεθος επίσης ξαναλέω ότι για μένα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ίδιο το κόστος και φτάνει τα 40 ευρώ διαφορά όταν λες μπανάνες honda22 δηλαδή τι προβλήματα είχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 22, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Τέσσερις 23αρες οθόνες στη σειρά άλλαξα:hang3:!!!Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό!!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 22, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Όπως το πάρει κανείς. Προβλήματα είχα όπως backlight bleeding και καμμένα pixels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 :hang3:!!!Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό!!!:...:όντως αυτό είναι μεγάλο θέμα.... καλό να στις αλλάζουν αλλά καλύτερα να μην χρειάζεται αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 22, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 honda στις άλλαξαν δηλαδή για το backlight bleeding χωρίς πρόβλημα? όσον αφορά τα καμμένα pixel νόμιζα μόνο η LG δίνει zero pixel εγγύηση.δίνει και η Dell?πάντως εφόσον τόσος κόσμος τις προτείνει τελικά πείστηκα και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 23, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 honda στις άλλαξαν δηλαδή για το backlight bleeding χωρίς πρόβλημα? όσον αφορά τα καμμένα pixel νόμιζα μόνο η LG δίνει zero pixel εγγύηση.δίνει και η Dell?πάντως εφόσον τόσος κόσμος τις προτείνει τελικά πείστηκα και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η Dell.Ναι αφού είχε backlight bleeding σε 2 γωνίες και δεν ήταν καθόλου ομοιόμορφο. Έβγαζε μάτια.Δεν έχει zero pixel εγγύηση αλλά σου δίνει σε ένα bright pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Νοέμβριος 25, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 χτες παρήγγειλα τελικά την U2212HM και σήμερα μου ήρθε :clap: οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. καμμένο pixel φτου φτου δεν έχω ενώ backlight bleeding δε φαίνεται επίσης να έχω εκτός αν υπάρχει κάνα τεστ να κάνω για να είμαι πιο σίγουρος. ψάχνω υποψήφια ταινία για να τεστάρω τις δυνατότητες της Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 26, 2011 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Δοκίμασε την Tron Legasy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithr Δεκέμβριος 8, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 γεια σας και πάλι έχω την εξής απορίαγιατί όταν πάω να δοκιμάσω κατακόρυφη τοποθέτηση δε γυρνάει η εικόνα αυτόματα?η σύνδεση είναι vga λέτε να έχει σχέση αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 8, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Ναι. H vga είναι αναλογική και μονόδρομη σύνδεση, δηλαδή μόνο από τον υπολογιστή προς την οθόνη. Πρέπει να τη βάλεις σε DVI-D για να παίξει σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.