papajim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2011 Σήμερα το πρωί κατά τις 6 μου ήρθε ένα μήνυμα (απο αριθμό εξωτερικού) που έγραφε τα εξής: YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2.000.000,00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO,FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME, MOBILE NO & COUNTRY TO blackberryyou (at) europe (dot) com (πήραξα λίγο τη γραφή του mail για να μην είναι ενεργοποιημένο) Ο αποστολέας ήταν ο +85296180603, από Hong Kong (λογικά). Ήρθε σε κανέναν άλλο τέτοιο μήνυμα; Η εταιρεία κιν. τηλεφωνίας μου είναι Cosmote και θα έλεγα ότι προσέχω πολύ που δίνω στοιχεία μου. PS. Προφανώς και δε το πιστεύω... Just curious... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 εμένα ήρθε απο άλλο αριθμό για iphone. το θέμα είναι που βρήκαν τον αριθμό μου. το έχω δώσει σε ένα μόνο άτομο και πουθενά αλλού. απο την cosmote δηλαδή το πήραν... gtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Αν βάζετε ό,τι νά 'ναι εφαρμογές στα iphone/android σας, λογικό είναι τα νούμερά σας να είναι σε καμια 200άρια dbases worldwide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 σε αυτό το κινητό ήρθε.Nokia 1616 - Full phone specifications Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 και εμένα μου ηρθε το σπαμ χθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Αν βάζετε ό,τι νά 'ναι εφαρμογές στα iphone/android σας, λογικό είναι τα νούμερά σας να είναι σε καμια 200άρια dbases worldwide.ΤΖΙΖ-ΚΑΚΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 είχα και εγώ ένα παρόμοιο μήνυμα, επικοινώνησα με wind μου απάντησαν πως αυτό το spam είναι μέσο bot το οποιο πήρε με την σειρά αριθμούς πχ 6931 111 111,2,3,4, etcκατά τα αλλα εμενα μου έκανε εντύπωση το μήνυμα από το χαμόγελο του παιδιού το που βρήκαν το τηλέφωνο μου και την ψάχνω.. μέχρι στιγμής ξέρω πως το κάνανε μέσο κάποιας εταιρίας, αλλα η υπεύθυνη που ασχολείται με το θέμα, εντελώς τυχαία λείπει τώρα, οποτε από αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 21, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Αν βάζετε ό,τι νά 'ναι εφαρμογές στα iphone/android σας, λογικό είναι τα νούμερά σας να είναι σε καμια 200άρια dbases worldwide.Το δικό μου είναι Nokia με symbian και δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή...Οπότε μάλλον αυτό που λέει ο dunkel πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Λοιπόν, η εταιρία που έκανε την αποστολή για το χαμόγελο του παιδιού είναι αυτή. XTD B2B τους πήρα τηλέφωνο, μίλησα με προϊστάμενο, μετά από μιση ώρα ομιλίας το μονο που αναφέρανε είναι πως όλες οι άλλες εταιρίες εκτος από την δικη τους αγοράζουν βάσεις δεδομένων και πως μάλιστα οι ίδιες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών τις πουλάνε. τέλος πάντων, με τα λίγα βαρέθηκα το πολύ μπλα μπλα, του ζήτησα να σβήσουν όπως και δήποτε ότι έχουν έχουν στην βάση τους σε σχέση με το νούμερο μου και την επομενη φορα θα μιλήσει μαζί τους ο δικηγόρος μου (άμα τα βρούμε χρηματικά, τότε ο τσάκωνας :triniti:) (τα κέρδη με τον τσάκωνα μισά μισά XD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Εμένα μου στείλανε "αγγελία" από το 54000 που αν δεν κάνω λάθος είναι της Cosmote. Κάποια στιγμή νομίζω θα πρέπει να φάνε μια ομαδική καταγγελία που μοιράζουν τα νούμερά μας στον κάθε τυχαίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.